Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR VESPRADA, SEGON CONCURS DE GIN-TONICS I COMBINATS (Fira Gata al Carrer 2014)

AHIR VESPRADA, SEGON CONCURS DE GIN-TONICS I COMBINATS (Fira Gata al Carrer 2014)

Un total de quinze barmans participen en el Concurs de Gin Tonics de la Fira Gata al Carrer 2014

La jove gatera Aitana Julià rep els premis a la més jove i major destresa

Ahir vesprada, com feia bon temps, a la terrassa del Centre Social Integrat de Gata, es va fer el 2n Concurs de Gin-tonics i combinats, que organitzava la firma "Exclusive&Drinks". Alguns participants es van comportar espectacularment, molta curiositat per veure que donaven de sí i al jurat, entre els seus membres, el regidor de Comerç, Guillermo Cholbi, i el president de "Comerç Gata" Vicent Fornés.

A la prova van participar 15 "barmans" arribats des de distintes localitats espanyoles, que tingueren que competir en l’apartat de gin tònics i en els de combinats amb vodka, ron i sotol.

El premi al participant de menor edat recaigué en la jove de Gata Aitana Julià (14 anys), qui obtingué també el guardó a la major destresa. El millor gin tonic fou el de Sargis Korcheyan, de Manuel (Valencia); el millr combinat de ron el va fer Susana Romero, de Xixona; el millor preparat de vodka, el de Yeray Monforte (Castelló) i el millor de sotol l’el·laborà Juan Antonio Tomás, d’Elx. Els distintius a la major innovació i millor combinat comarcal els va lograr Iván Ivars, de Calp.

Els premis foren atorgats per un jurat format per, entre altres, Maximiliano Boe (Nas d’Or, Sumiller de l’Escola Valenciana i formador del CDT); Vanesa Pérez, campiona nacional de Gin Tonics en dues ocasions; Pablo Melián (gerent de Gin & Tweets); el regidor de Comerç de Gata, Guillermo Cholbi; el president de Comerç de Gata, Vicent Fornés, i el gerent de Exclusive & Drinks, Miguel Ángel Julià. El concurs el van patrocinar dotze marques i avalat per l’Associació Espanyola de Barmans. 

Foto de Fira Gata al Carrer.Foto de Fira Gata al Carrer.Foto de Fira Gata al Carrer.

FONT: fotos pujades al facebook per La Pau Gata. Informació, Factoria d’Idees per a Fira Gata al Carrer 2014.

0 comentarios