Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MULTITUDINARI COR...I MÚSICA DE BANDA, PER A UN GRAN CONCERT ( I )

MULTITUDINARI COR...I MÚSICA DE BANDA, PER A UN GRAN CONCERT ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

A la primera part, músics de la banda, les Corals Polifònica "Ars Nova" (Xàbia) i Serrillàs (Gata) i el Cor de la S.E.M. Santa Cecília de l’Olleria, han oferit la Misa Brevis de Jacob de Haan

A la segona, la Unió Musical ha interpretat tres peces, dos d’elles marxes de processó

Com ja és tradicional en els últims anys, hui s’ha celebrat el concert de música sacra, a les portes de la Setmana Santa, a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata. El públic, que omplia el temple, s’ha vist sorprés per un centenar de veus, que han cantat les sis parts de la Misa Brevis de Jacob de Haan (Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus, Benedictus i Agnus Dei).

Han format el cor els músics de la banda que no tocaven, la Coral Polifònica "Ars Nova" de la veïna Xàbia; el Cor de la S.E.M. Santa Cecília del poble valencià de l’Olleria i la Coral Serrillàs. Tots, cors i banda, han estat dirigits pel director Joan Valentí Giménez. Als directors de les corals i al de la banda, les autoritats, alcaldessa i regidor de cultura, els han lliurat un diploma commemoratiu del concert.

A la segona part, la banda Unió Musical de Gata, dirigida per Joan Valentí Giménez Ortiz, ha interpretat tres peces. La primera, del concert per a flauta i banda, "Fantasia pastoral húngara" de F. Doppler, actuant de flauta solista Celia Pedrós Ordines.

A continuació, la banda ha tocat dos marxes de processó: "Azul y plata" de M. Marvizón, dedicada a la Verge de la Hiniesta Gloriosa, patrona de Sevilla, i "Luz" de M. Sánchez Ruzafa. Es referix a la Verge de la Llum, titular mariana de la venerable germandad de Caridad del Santísimo Cristo del Trabajo y Nuestra Señora de la Luz de Granada.

El públic ha quedat bocabadat per la diversitat del concert. La primera part basada en la veu i la segona amb el so instrumental.

A aquesta entrada i a l’altra teniu algunes fotografies, capturades del facebook o meues, de l’acte d’aquesta nit.

FONT: Fotos Ajuntament, Parròquia i Vicent Signes.

0 comentarios