Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VII FIRA GATA AL CARRER: Hui dia 9, primer dia. ( I )

VII FIRA GATA AL CARRER: Hui dia 9, primer dia. ( I )

INAUGURACIÓ.

El president de l´associació "Comerç de Gata", Santiago Signes, i l´alcaldessa, Ana María Soler, acompanyats de les autoritats, regidor de Comerç Antonio Pons i resta de la Corporació Municipal,  i autoritats comarcals, com el president de la MACMA, així com la resta de membres de la directiva de l´associació promotora, han inaugurat aquest migdia la VII Fira Gata al Carrer 2010. El bon temps reinava encara i fins el moment està respetant la climatologia als comerciants de Gata. Un total de 75 expositors, associacions, comissions, grups, tots al carrer. 

Al discurs inaugural tant el president com l´acaldessa han destacat l´esforç de tots els expositors, de tota la gent col·laboradora, han destacat que Gata hui i demà està tota al carrer.

La comitiva inaugural ha anat stand per stand, departint amb els encarregats dels mateixos. Degut als nombrosos actes institucionals i festius d´aquest matí, aquesta vesprada s´esperava molta més afluència de gent, a l´igual que demà diumenge durant tot el dia,

A la imatge, la comitiva inaugural. Al centre presidente, directiva i alcaldessa.

0 comentarios