Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EQUIP D'INVESTIGACIÓ DOCENT QUE DIRIGEIX EL GATER VICENTE CASELLES MIRALLES TORNA A SER PREMIAT ( I )

L'EQUIP D'INVESTIGACIÓ DOCENT QUE DIRIGEIX EL GATER VICENTE CASELLES MIRALLES TORNA A SER PREMIAT ( I )

Els estudiants de secundària poden aprendre matemàtiques i física usant un joc d’ordenador

L’equip d’investigació de la Universitat de València, que dirigeix el professor gater Vicente Caselles Miralles, ha conseguit un altre premi. Aquesta vegada per investigació docent.

L’entitat que els ha premiat ha sigut Scientix (The Community for Science Education in Europe), dins dels seus programes European Schoolnet y STEM (Science, Technology, Engineering and Maths).

Com comenta Vicente Caselles per mig del seu facebook: "Es tracta d’usar un joc d’ordenador conegut, el SimCity, per a que els estudiants de secundària aprenguen matemàtiques i física jugant".

El projecto s’anomena o es diu eCity. És un projecte europeu en el que han participat durant tres anys (2013-2015), a més de la Universitat de València, altres quatre centres de Portugal, Grècia, Itàlia i Turquia. El joc el podeu visitar en: http: ecity-project.eu.

Més articles sobre el professor i catedràtic:

VICENTE CASELLES MIRALLES en el blog: EL GATER VICENTE CASELLES MIRALLES, PRIMER D’EUROPA EN TELEDETECCIÓ. Publicació, 27-6-2014. PUNXEU ACÍ.

EL CATEDRÀTIC GATER VICENTE CASELLES MIRALLES NOMBRAT MEMBRE DE LA REAL ACADEMIA DE LA MEDICINA. Publicació, 13-12-2015. PUNXEU ACÍ.

FONTS: Vicente Caselles Miralles (Facebook) / Blog, Cronista de Gata.

 

0 comentarios