Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVENDRES 29, ELVIRA CAMBRILS PRESENTA A LA BIBLIOTECA DE GATA LA SEUA OBRA "TOT EL QUE TINC PER BALLAR AMB TU"

DIVENDRES 29, ELVIRA CAMBRILS PRESENTA A LA BIBLIOTECA DE GATA LA SEUA OBRA "TOT EL QUE TINC PER BALLAR AMB TU"

Divendres 29 de maig a la biblioteca de Gata, l’autora Elvira Cambrils presentarà la seua novel·la "Tot el que tinc per ballar amb tu". Estarà junt als membres del Club de Lectura de la biblioteca i tots els que vulguen gaudir de la bona conversa i millor literatura. Serà a les 20 hores i la presentarà el regidor de Cultura en funcions Juan Pedrós Taléns.

L’obra de Cambrils parla de sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica. A"Tot el que tinc per ballar amb tu" Felicitat desembarca a l’illa grega de Sérifos amb la idea d’anar-se’n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l’infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d’una llarga letargia. Els habitants de l’illa la duran a ajornar el final de les vacances.

És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les.

A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l’abisme a la renaixença, uns camins que l’allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d’una vida feliç.

FONT: cartell anunciador / text de Bromera.

 

0 comentarios