Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIARI GATER DE 30 ANYS (1987-2016) -1 a 8 juny, 1987-

Comencem un nou mes per al record, juny de 1987. La notícia més destacada políticament era la campanya electoral.

1987, 1 de juny:

69.- GATA DE GORGOS. EL PSOE VA INSISTIR EN LA NECESSITAT D’UN SERVICI D’AJUDA AL VELL. (INFORMACIÓN).

Els ponents del miting van insistir en crear un servei d’ajuda al vell, recerca d’un local per a la Tercera Edat i assistència sanitària adequada per als majors. Dimarts, Cine La Paz, miting: Vicent Font i Jaume Castells, secretari dels socialistes de la comarca i diputat.

70.- GATA. CAMPANYA CULTURAL JOVENIL. (nou diari mensual LA VEU DE LA MARINA). Regidora de Joventut (regidora Ana María Soler Oliver) i cines, projecció d’una pel·lícula.

71.- CONCERTO AMB EL INSALUD. (LA VEU DE LA MARINA). Per a l’ús del local del centre metge, com a consultori.

72.- "TORNA EL GRUP ESPELEÒLEG GATENSE. (LA VEU DE LA MARINA). Amb veterans com Soler, Domingo, Miguel, José Ramón,...La inauguració oficial: l’acampada a la Vall d’Alcalà.

1987, 2 de juny:

73.- GATA DE GORGOS: UPV, CONTRA EL PRESSUPOST MUNICIPAL (INFORMACIÓN).

En una fulla informativa es criticava a l’Ajuntament i elpressupost "astronòmic", per les partides del depòsit de Boleries, centre metge, pista poliesportiva, allumenat i construcció de la caserna de la Guàrdia Civil. No estava d’acord en l’obertura de l’Era de Boronat.

74.- NOU DEPÒSIT D’AIGUA POTABLE (INFORMACIÓN).

El número dos d’aigües potables s’inaugurà amb tres diputats provincials. L’obra té capacitat per a 2.500 metres cúbics.

75.- ELECCIONS MUNICIPALS A GATA. ELS TRES PARTITS DAVANT ELS GATERS (publicat a CANFALI MARINA ALTA).

Explicava a l’article totes les intervencions a la recta final i els mitings de AP, PSOE i la coalició IU-UPV.

76.- LA COMISSIÓ DE FESTES TINDRÀ SUBCOMISSIONS (CANFALI MARINA ALTA).

Després de la dimisió de la primera comissió, ara es constituïa amb subcomissions. Tresorer, José Pedro Mulet; secretaries: Vicenta Mulet Ferrer i Elena Ferrer Prats. Les subcomissions abarcarien tots els aspectes de la festa i es repartirien equitativament el treball.

1987, 3 de juny:

77.- GATA. IU-UPV INSISTEIX EN UN PROGRAMA ECOLÒGIC (INFORMACIÓN).

Al programa deia que volia renovar l’Ajuntament i fer-lo més participatiu, eficàs i transparent, insistint en l’ecologia i el medi ambient.

78.- DIFICULTATS PER A LES CONSTRUCCIONS RURALS A GATA. (COMARCA).

L’alcalde Eduardo A. Mulet Salvá mostrava el seu descontent per la dificultat de poder construir casetes. Gata tenia poc terme, molts gaters tenien terres a termes de Dénia i Xàbia i de les 8.000 parceles, 7.000 eren menors de 0,5 Ha. el que feia difícil construir.

79.- BALANÇ ECONÒMIC DE LA CAMPANYA DE REIS (COMARCA).

El saldo a favor era de 1.444 pessetes. Les despeses havien estat xifrades en 811.886 pessetes. Els ingressos de paqueteria, saldos, aportació de l’ajuntament i interesos, pujaven a 813.030. La regidora de Festes i Joventut, Ana María Soler Oliver, agraïa la col·laboració per a la propera campanya 87/88.

80.- TAMBÉ EL POLIESPORTIU VA FER BALANÇ. (COMARCA).

Despeses: 395.580 pessetes. Ingressos: 396.117 pessetes. Balanç negatiu de 537 pessetes. Poliesportiu Alcolaies i piscina municipal.

81.- COMISSIÓ DE FESTES DE GATA. (COMARCA).

Mateixa informació que l’altre article del dia 2 a Canfali Marina Alta, que recordaven ahir.

1987, 4 de juny:

82.- GATA DE GORGOS: AP RECORRE ELS BARRIS (publicat a INFORMACIÓN).

El Raval una setmana i Font del Riu una altra. Novetat a AP: candidats independents.

1987, 5 de juny:

83.- GATA: EL PSOE, PER LA TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA (INFORMACIÓN).

Amb l’assistència del diputat i secretaria comarcal del PSOE Jaume Castells, el PSPV-PSOE feia el mitin al cinema Casablanca. Vicent Font criticà durament la gestió del govern municipal en els últims quatre anys.

1987, 8 de juny:

84.- GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE: LA META, PERÚ 88 (publicat a COMARCA).

Es vol visitar el Machupichu i la civilització dels inques. A la primera etapa el GEG va visitar Egipte, el Nilo i les piràmides. Eren aleshores 50 socis, tenien nou local i preparaven una campanya publicitària amb el lema: "Naturaleza, libertad y compañerismo".

FONT: publicacions als diaris de MIGUEL VIVES.

0 comentarios