Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CALENDARI GATER, MES D’ABRIL: Festa del Dinar Popular del Berenaret de Pasqua, Marató per Muntanya Marina Alta, llibres,...

CALENDARI GATER, MES D’ABRIL: Festa del Dinar Popular del Berenaret de Pasqua, Marató per Muntanya Marina Alta, llibres,...

Com cada mes, i estem al dia primer d’abril, fem un repàs de les activitats i programació que es presenta aquest mes, sempre obert a augmentar-ho, a posar nous aconteixements.

- HUI, DIVENDRES 1 D’ABRIL: La Biblioteca ha celebrat el Dia del Llibre Infantil. A les 17 hores ha fet l’HORA DEL CONTE. Al finalitzar, taller. Biblioteca.

- DEMÀ DISSABTE, 2 D’ABRIL: 19 hores: Imposició de panyoletes i crismons, xiquetes i xiquets del Moviment Júnior. Església Parroquial de Gata. Parròquia.

- DIUMENGE 3 D’ABRIL: dos aconteixements a Gata. Un esportiu amb dos vertents: XI MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA (GEG) i II MITJA MARATÓ TRES TOSSALS (GEG), amb eixida i arribada a la Plaça Nova, i l’altre gastronòmic-musical: 8ena FESTA DEL DINAR DEL BERENARET DE PASQUA (penyes valencianista i barcelonista, Colla de Xirimiters i Dolçainers, Grup de Danses, Els Willies,...), a l’Avinguda de la Pau.

- TAMBÉ DIUMENGE, 3 D’ABRIL: De sempre, celebració del segon diumenge pasqüer. Eixides al camp, berenar de Pasqua, paelles.

- DILLUNS, 4 D’ABRIL: Tradicional dia i festa de Sant Vicent Ferrer. Eixides al camp, paratges típics i gastronomia típica.

- DIJOUS 7 D’ABRIL: Cloenda exposició "Dones emblemàtiques de la Comunitat Valenciana". Sala de Cristall. Actes, Mes de la Dona.

- DIUMENGE 10 D’ABRIL: Sisé aniversari del començament del blog CRONISTA DE GATA. Aquel dia, 10 d’abril de 2010, era dissabte. Eren les 16,55 hores. I posava de capçalera: "Ací i ara, dia 10 d´abril de 2010, a dos dies de la commemoració dels 600 anys de la vinguda per aquestes terres del pare sant Vicent Ferrer, comence el nou blog del Cronista Oficial de Gata, la d´Alacant. Sóc MIGUEL VIVES SIGNES i espere portar a aquestes fulles la història, costums, tradició i notícies del poble de la Marina Alta on vaix nàixer i on visc. Espere que vostés, veïns del poble, forasters residents, nouvinguts, visitants i curiosos, siguen els testimonis més directes d´allò que va ser i és el poble de Gata." Seguisc amb la mateixa il·lusió.

- DIJOUS, 14 D’ABRIL: Nova col·lecta de donació de sang. Centre Social, Gata. 17-20,30 hores.

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

- DISSABTE 16 D’ABRIL: XI edició de POSA VI. Des de les 9,30 del matí. Placeta de Sant Antoni, Gata. Esmorzar, Tast de vins i dinar a càrrec de la comissió de festes 2016.

NOTA: Com cada mes, i estem al dia primer d’abril, fem un repàs de les activitats i programació que es presenta aquest mes, sempre obert a augmentar-ho, a posar nous aconteixements.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Ja està canviat. Gràcies.

Anónimo -

La donació de sang d'aquest mes d'abril no és el dia 7, és el 14 d'abril dijous.