Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CONCERT-ORACIÓ, VIGÍLIA DE PENTECOSTÉS A L'ESGLÉSIA DE GATA (Actuació de Frai Nacho, capellà i cantautor)

CONCERT-ORACIÓ, VIGÍLIA DE PENTECOSTÉS A L'ESGLÉSIA DE GATA (Actuació de Frai Nacho, capellà i cantautor)

Divendres 22 de maig, a les 22 hores, es farà un concert-oració ("Una voz desde el silencio") a l'església parroquial de Gata de Gorgos, amb motiu de la Vigília de Pentecostés. El capellà de la pressó de Fontcalent Frai Nacho cantarà i resarà acompanyat dels que vulguen assistir i escoltar-lo. Frai Nacho ja va estar a Gata l'any passat i va agradar molt als feligresos assistents.

Cal dir que Frai Nacho és un rector castellonenc que estima molt la música i Déu. Primer va estudiar Psicologia i després va entrar als Mercedaris, passant com a postulant a les províncies de Barcelona i Saragossa. Va ser ordenat sacerdot l'any 2001. A Lleida, primer, i ara a Fontcalent coneix a fons el món de les pressons amb la Pastoral Penitenciària de gent que ix de pressó. Frai Nacho comenta que "és una experiencia dura pero muy enriquecedora".

Passa després a la diòcesis d'Oriola-Alacant. Actualment està al càrrec del Secretariat Diocesà de Pastoral Penitenciària de la Diòcesis d'Oriola-Alacant, sent el capellà de la pressó de Fontcalent amb uns 950 interns.

 El capítol musical li ve de molt menut. La guitarra, la música i la veu són els mitjans que utilitza. A més fa cançons i oració amb els jóvens de la Parroquia San Vicente Ferrer.

FONTS: web: http://www.fraynacho.com. / Parròquia Gata, cartell anunciador.

0 comentarios