Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19: ARRIBEN LES NOVES MESURES DE LA G.V., DES DE L’1 DE MARÇ OBRIRAN TERRASSES DE BARS, LES TENDES OBRIRAN FINS LES 20 HORES. S’ALÇA EL TANCAMENT PERIMETRAL DE LES GRANS CIUTATS; AFORAMENT D’ESGLÉSIES I LLOCS DE CULTE, 50%

COVID19: ARRIBEN LES NOVES MESURES DE LA G.V., DES DE L’1 DE MARÇ OBRIRAN TERRASSES DE BARS, LES TENDES OBRIRAN FINS LES 20 HORES. S’ALÇA EL TANCAMENT PERIMETRAL DE LES GRANS CIUTATS; AFORAMENT D’ESGLÉSIES I LLOCS DE CULTE, 50%

La desescalada a la Comunitat Valenciana començarà dilluns 1 de març, gràcies a la millora en resultats i eficàcia que va notant-se en la lluita contra el COVID19. Aquest migdia han comparescut el president de la Generalitat Ximo Puig i la consellera de Sanitat Ana Barceló. Han anunciat per als pròxims catorze dies les següents mesures:

  • Augmenta a quatre el màxim de personas que poden reunir-se en espais públics. En les cases o domicilis segueix igual, sols entre convivents.
  • El·liminació del perimetratge de les setze grans ciutats valencianes a partir de les 00,00 hores del pròxim cap de setmana, el dels dies 6 i 7 de març.
  • Obrirà la hostaleria però a les terrasses amb màxim quatre persones i fins les 18 hores. Amb mascareta excepte quan es faça la consumició.
  • Obertura de parcs i jardins.
  • Els llocs de culte i espais religiosos, com les esglésies, amplien l’aforament fins el 50 %. 
  • S’allarga l’obertura dels comerços fins a les 20 hores i puja l’aforament al 50%.

Segueixen les restriccions anteriors, com el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana i el toc de "queda" de 22.00 hores a 6.00 hores.

Pel que fa als esports: 

- Es permet l’activitat esportiva en instal·lacions a l’aire lliure d’activitats individuals o en parella, però sense contacte i en grups de màxim 4 persones per monitor.

- Els entrenaments de nivell escolar, per a infantil i primària, es permeten igualment en màxims de 4 persones, sense contacte i sense públic.

- Segueixen tancats pavellons, gimnasis i les pistes tancades.

- Es suspenen les competicions esportives excepte:
- Competicions oficials federades a nivell autonòmic.

- Competicions oficials federatives autonòmiques imprescindibles per a obtindre classificacions per a altres competicions

- Competicions oficials de Pilota Valenciana.

FONTS: Mesures noves de la Generalitat Valenciana front al COVID19, 25-2-2021.

0 comentarios