Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT JOSÉ LUIS CASELLES SIGNES (PEPE MOLINER), gran aficionat als animals i membre de la penya "Amics del cavall"

ENS HA DEIXAT JOSÉ LUIS CASELLES SIGNES (PEPE MOLINER), gran aficionat als animals i membre de la penya "Amics del cavall"

José Luis Caselles Signes, conegut per tots com Pepe "Moliner" ha mort hui dijous dia 25 després de patir una llarga i difícil enfermetat. Pepe Moliner sempre animós i voluntariós amb tot el que li demanaven portava el seu camió amb el seu mot per a fer els serveis que foren necessaris. Era un gran amant dels animals i pertanyia des de la seua fundació a la penya "Amics del Cavall". Tenia 68 anys d’edat. Era tradicional veure’l a la fira "Gata al Carrer" en els passejos en carro o a les entrades de la murta de festes, així com carregant els "palcos" per als "bous al carrer". Familiar, conegut, afable, popular i fester. Una gran persona. José Luis ens deixa i s’en va a reunir-se amb el seu fill.

Des del Partit Socialista de Gata, en el qual havia format llistes el finat, han emés un comunitat divendres matí: "Des del Partit Socialista de Gata volem transmetre les nostres condolències per la pèrdua del company socialista i persona molt volguda al nostre poble, Jose Luís Caselles, més conegut per tots com a "Pepe Moliner". Ens sumem al dolor de la familia en estos moments tant complicats. Per a la família socialista també és un pèrdua molt important ja que Pepe sempre estava ahí per a col·laborar amb el PSPV.
Descanse en pau i que la terra et siga lleu company!"

La capella ardent es troba a la Sala nº 1 del Tanatori de Pedreguer. La missa funeral se celebrarà demà divendres dia 26 a les 17 hores a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata.

Un consol i ànims per a la dona Isabel i la filla Maite, així com la germana Carmen i resta de família. Descanse en Pau José Luis, Pepe Moliner.

FONT: Recordatori facilitat per Miguel Pedrós Talens.

0 comentarios