Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MISTERI DELS REIS: Cova de Betlem ( I )

MISTERI DELS REIS: Cova de Betlem ( I )

(PODEU AMPLIAR LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Canvien d’escenari, com canviaven abans autors i poble en els autos sacramentals, per això abans es deia al Misteri "Auto". El Portal de Betlem estava instal·lat davant de l’església, com es preceptiu, La Mare de Déu i Sant Josep, així com el Nen Jesús, eren personatges vius. Els angelets omplien la Cova. Estavem davant d’un Betlem Vivent. Cada vegada, es fa parlar més als personatges a aquesta segona part del Misteri.

Al final, l’apoteosi de l’àngel baixant des de la torre del campanar de Sant Miquel Arcàngel. La serenitat i templança de la xiqueta intèrprete s'ha vist recompensada pels aplaudiments del públic que omplia la Plaça de l'Esglés, com podeu observar en algunes de les imatges d'aquesta primera composició.

DIR QUE TOT EL QUADRE TÈCNIC HUMÀ, D'ASSAIG I DE INTERPRETACIÓ, HA FET LES COSES MOLT BÉ I AMB MOLTA SERIETAT. CAL DIR TAMBÉ QUE TOTA LA COORDINACIÓ, EL SUPORT MUNICIPAL I LA POLICIA LOCAL, HAN DONAT QUALITAT A TOTS ELS ACTES. A TOTS...TOTS, EL POBLE TÉ QUE AGRAÏR-LOS AQUEST ESFORÇ I AQUEST TREBALL.

0 comentarios