Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ SERÀ UN DIA AMB MOLTÍSSIMA GENT A GATA: Atletisme (Volta Popular) i Fotografia (Ral·li Fotogràfic)

DEMÀ SERÀ UN DIA AMB MOLTÍSSIMA GENT A GATA: Atletisme (Volta Popular) i Fotografia (Ral·li Fotogràfic)

Unes 2.500 persones invadiran el poble demà: l'esport i l'art s'agafaran de la mà

XVIII Volta Popular a Gata i XI Ral·li Fotogràfic Gata

Demà, carrers buits de cotxes per la Volta Popular a Gata. la Costera del Grup Escolar serà una anada i tornada de gent, un riu de gent. 

Ja estan fets tots els preparatius, sols resta esperar a que el temps acompanye. 

Des de l'organització comentaven fa uns dies:

"Apart de la camiseta de totes les curses, també s'entregarà una motxilla de tela molt guapeta, gentilesa de "Ale-Hop". Aixina que tindreu: la motxilla, la camiseta de la cursa,una botella d'aigua i fruita.

Apart de tot açò, hi haurà un bon ambient, ja que en la eixida i arribada a meta estarà acompanyat d'un DJ, i durant 3 punts estratègics de la volta, estarà ambientat per la Banda Juvenil de Gata i per la Colla de Xirimiters de Gata.

Enguany és un poc més llarga que altres anys, perquè hem tingut que desviar un poc la cursa, ja que s'estan efectuant treballs de remodelació de la plaça nova.

Dels 10'5 km que té la cursa, uns 6 km són per dins la població. Bona cursa i bon ambient."

Hui el diari LAS PROVINCIAS publicava un article al respecte de la Volta Popular de Gata, xifrant en 1.500 participants. Tota una festa de l'atletisme.

Pel que fa al concurs fotogràfic, quan acabe la carrera prendrà el protagonisme la fotografia. Tots els concursants d'ahir i hui es reuniran al Centre Polivalent i coneixeran totes les fotos de tots els participants, per a desvetlar-se el nom dels guanyadors. Sort a tots i bones fotos.

A la imatge, com estava la baixada del Grup Escolar, amb les valles, fa una estoneta.

0 comentarios