Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -948, la de hui dia 18-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -948, la de hui dia 18-

Comença ací una llarga etapa de recerca de fotos antigues referents a la festa dels reis mags de Gata. El compte enrere durarà 51 dies fins el set de gener de 2013. El millor muntatge d'abans, durant i després de la cavalcada el té Gata en tota la Marina Alta. Tal vegada ve la segona reflexió: fem els gaters tot el possible per potenciar-lo?. Cal fer-ho i traure la imaginació al poder, ja que en temps de crisi i de pocs diners cal exprimir-se bé el cervell.

Dit això, passe a la foto de hui, que es va fer fa onze anys. El grup d'aficcionats al teatre que anaven a fer el poblat de Judea, quan aquell quadre es feia. Els dirigia l'autor del Misteri dels Reis de Gata, Antonio Salvá Roselló, cronista honorífic del poble. La base del grup estava en el grup de teatre "La Font de la Mata". Ara d'aquells que pocs en queden, però es renoven perquè els reis mags de Gata viuen de la renovació.

Des de ja comença la nova etapa de la campanya de reis al blog, 2012-2013 i ja sabeu...les fotos antigues de reis que tingueu i vulgau que les publique al blog podeu passar-me-les al correu, que apareix a la columna de la dreta de la pàgina principal.

0 comentarios