Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CONTINUA L’AVENTURA DE JUAN MIGUEL I JACOBO (L’equip Team Portal de la Marina participant al Maroc Challenge 2013)

CONTINUA L’AVENTURA DE JUAN MIGUEL I JACOBO (L’equip Team Portal de la Marina participant al Maroc Challenge 2013)

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Hui és dia de descans, abans de fer la quarta etapa de sis

Continua la gran aventura dels joves Juan Miguel Gavilà i Jacobo Pedrós per terres marroquines. Hui és dia de descans al Maroc Challenge 2013, la prova de resistència, de solidaritat, de conèixer aquell país, de portar materials útils per aquella gent.

Ahir es va fer la tercera etapa i des del "Team Portal de la Marina" els dos aventurers gaters escrivien (reproduïsc en valencià les seues paraules) aquest relat del seu viatge:

"Com va! 3er dia d’etapa, hui hem tingut la primera etapa d’arena i fes fes. Ha sigut una etapa molt dura en la que hem estat 6.30 hores lluïtant per poder sumar metres i continuar en carrera, però no hem pogut acabar degut a problemes mecànics, abans d’entrar en l’ultim tram d’etapa. Hem patit de valent, ja que a l’anar molt enrere, la pista es complica molt, creant forats i ablanint l’arena. A més anavem en perill constant, ja que no feia gens de vent i el famós fes fes ens deixava sense visibilitat i molt perillós.

Hem aplegat a un riu d’arena i hem perdut unes hores valioses intentant creuar-lo però al final ho hem aconsegit junt a uns altre companys que ens hem unit per poder eixir del pas. El segon tram d’etapa hi havia uns 10 kilometres d’arena i ens hem tirat 2 hores tirant de pala al mig del desert a 40 graus de temperatura en ple mig dia, horrible!!!...

Al final hem aconseguit eixir i ens hem dirigit per una pista a moltíssima velocitat per les muntanyes on es va gravar la pel·lícula de la momia, impressionant. Em comensat a fer el tram 3 i hem trencat els suports de la barra estabilitzadora, ens ha costat desistir i tornar enrere.

Conclusió, hem patit molt però seguim en carrera. Demà tenim dia de descans que aprofitarem per reparar el cotxe, anar a veure les dunes i entregar el material solidari. GRACIES PER SEGUIR-NOS AMICS I FAMÍLIA!!! FINS PROMPTE."

 

Hui dimecres 27 han tornat a escriure i a més ens han deixat un vídeo, per a que patrocinadors, col·laboradors, amics, familiars i gaters puguen vore que fan allà i en quins entrebancs es troben els nostres veïns. Podeu vore el vídeo de com reparaven hui el cotxe a aquest enllaç:  http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=230537377084468&set=vb.146400622164811&type=2&theater.

Ells han escrit hui: "Dia de descans, estem a Erfourd al taller Royal. Ja li han tirat mà al cotxe, eficiència màxima, inimaginable. Una vegada acabem d’arreglar la barra estabilitzadora ens dirigirem a Merzouga per descansar un poc. Esta vesprada anirem a descarregar tot el material solidari. Ens esperen dos etapes molt dures ja que estem en el desert i el que més hi ha és arena. L’etapa de demà ha estat modificada degut al excés de fes fes. Hui l’han recorreguda en 4x4 i han patit molt".

 FONT: Text i fotos de la composició Juan Miguel i Jacobo (equip Team Portal de la Marina), al Maroc Challenge 2013.

 

1 comentario

Manolo -

Animo, nos sentimos orgullosos de lo que estáis haciendo.