Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA D´APEGA: La caça un dret natural.

ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA D´APEGA: La caça un dret natural.

Nombroses persones van omplir la sala de la planta baixa del Centre Social de l´Ajuntament de Gata, per tal d´escoltar als protagonistes de la conferència, organitzada per l´Associació de Perdigers de Gata (APEGA). Els "perdiguers" gaters van apostar fort per a què aquest acte fora un èxit i així va ser. Amb un gran aplaudiment, els assistents van rebre a Rubén Fernández Martínez, actual campió del món de caça menor amb gos.

La conferència dels tres convidats va estar presentada per Jaime Boronat, president d´APEGA. Sota el nom atractiu de: "La caça: un dret natural" van estar a la taula a més de el ja citat Rubén, també campió d´Espanya els anys 1998, 1999 i 2009, Miguel Ángel Sánchez Isarria, veterinari en cap del servei de Caça i Pesca de la Generalitat Valenciana i Antonio Mata Huete, redactor en cap de la revista "Caza y Safaris", premi periodístic a la defensa de la caça concedit per la Real Federació Espanyola de Caça i primer premi de relats de caça, organitzat per "Proyecto Torcaz".

Primer, el periodista Antonio Mata va fer unes reflexions en veu alta com a caçador sobre el tema. Després el veterani Miguel Ángel Sánchez va donar a conéixer les enfermetats que poden presentar les perdius. Finalment, Mata va conversar amb Rubén Fernández, el qual va parlar de la seua trajectoria com a caçador esportiste i campió, destacant sempre els valors humans d´aquest riojà.

Uns obsequis, tant a ells com als tres campions d´Espanya d´anteriores temporades, van tancar l´acte.

A la fotografia, d´esquerra a dreta: Miguel Ángel Sánchez, Antonio Mata i Rubén Fernández.

0 comentarios