Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ LA CURSA SOLIDÀRIA, PER 6 KM. SOLIDARIS (GATA)

DEMÀ LA CURSA SOLIDÀRIA, PER 6 KM. SOLIDARIS (GATA)

Els corredors sempre s’animen entre ells i si es tracta dels craks més encara. I si són solidaris amb causes justes també més. És el cas que ens ocupa. Els KILÒMETRES SOLIDARIS de Fernando Arabí (Curro) arriben a sa casa, al seu poble. Ell va fent kilòmetres per lluitar contra una malaltia rara per ací i per allà, ara els toca als seus companys de club, el CLUB ATLETISME GATA, col·laborar amb ell.

Demà diumenge 12 de gener serà la cursa solidària de 6 kilòmetres, en la que els corredors també posaran el gra de sorra. Una de les novetats d’enguany que ha preparat el club local, el NOU RECORREGUT. 

Hi haurà tres modalitats de participar: córrer, caminar o kilòmetre 0, però tant corredors com caminants tindran la sortida a les 9,30 des del pati de les escoles de Gata. L’eixida i la meta allí. Serà un matí per a gaudir tots!! Hi haurà animació musical amb la Banda Juvenil de Gata, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Gata i GataFanClub. També hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes 2020. També han col·laborat amb productes i obsequis algunes empreses locals, com Kbas amb la donació de bolses ecològiques per a tots els participants o Ca Datilera i Pachamama, novament, fent la donació de les pomes per a cada participant.

Tot preparat pel Club Atletisme Gata i per la Regidoria d’Esports de Gata. A córrer i caminar per una causa benèfica, solidària. Recordeu que a partir de les 8.30 hores podeu recollir els vostres dorsals. En la mateixa taula de lliurament de dorsals podreu fer més donatius per a KMS. SOLIDARIS. Paga la pena!

FONT: Fotos i mapas aportats al facebook pel Club Atletisme Gata.

0 comentarios