Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: TORNEM ALS 0 CASOS. INCIDÈNCIA 00,00. SEGUIXEN LES VACUNACIONS. L’ANY PASSAT PER ARA...

COVID19, GATA: TORNEM ALS 0 CASOS. INCIDÈNCIA 00,00. SEGUIXEN LES VACUNACIONS. L’ANY PASSAT PER ARA...

La Conselleria de Sanitat de la G.V. ha fet públic hui dimarts els casos per municipis, com cada dimarts i divendres. Gata es queda neta i no té cap cas. 0 casos, 00,00 d’incidència. Normalitat total. Els altres números: 299 acumulats i 3 defuncions. 

Recordeu que segueix en vigor fins al final de mes l’actualització de mesures contra la COVID19 en la Comunitat Valenciana: decau el toc de queda, desapareix el límit de persones en reunions, es reobri l’oci nocturn fins a les 02.00 h i la hostaleria i restauració fins a la 01.00 h. Encara no es permeten obrir les barres dels bars, cultureta que ací a Gata tenim tant de costum. 

VACUNACIÓ MASSIVA AL POBLE

Continua la vacunació massiva al pavelló cobert de Les Sorts on es troba el punt de vacunació massiva. Ara són els de la dècada dels 40 anys. De moment, tot una incògnita i sense data per als de 60 a 65 anys. 

L’ANY PASSAT PER ARA...

Fa un any menys un dia, el 14 de juny de 2020 era la festa del Corpus Christi i el titular era: UNA FESTA DEL CORPUS ATÍPICA SENSE PROCESSÓ NI COMULGANTS (COVID19). Podeu recordar l’article PUNXANT ACÍ.

FONTS: Captura pantalla situació monitorització COVID19 -Conselleria Sanitat G.V. 15-6-2021. Arxiu blog.

0 comentarios