Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PERÍODE ELECTORAL: AQUESTA MITJANIT COMENÇA LA CAMPANYA.

Per fi arriba, tot arriba. A la mitjanit de hui a demà, del 5 al 6 comencen les pegades de cartells al llocs disposats. A Gata estaran a la Plaça Nova els taulers, dos per a cada formació. En total 8. Resten tan sols minuts.

I com deia dies enrerre aquesta serà la

- Duració de la campanya electoral.
6 a 20 de maig: La campanya electoral tindrà una duració de quinze dies, començant a les cero hores del divendres 6 de maig de 2011 i acabant a les vint-i-quatre hores del divendres 20 de maig de 2011.

- Dia de reflexió: 21 de maig, dissabte: . Prohibida la campanya electoral.

- Dia de les votacions, municipals i autonòmiques: 22 de maig, diumenge. A les 9 del matí s’obriran els col·legis electorals al dos pavellons A i B del col·legi (valga la redundància) "Santíssim Crist". A les 20 hores es tancaran el col·legis. 

- Escrutini general: 25 a 28 de maig: escrutini general. Després es procedirà a la proclamació dels electes per part de les juntes electorals.

- Constitució dels Ajuntaments: 11 de juny: Segons la Llei Electoral, els ajuntaments -també el de Gata, lògicament- es constituiran l’11 de juny amb la presa de possessió dels regidors i elecció dels alcaldes.

I ja comencem demà divendres dia 6: A les 22 hores al Hotel Avenida es presenta la Candidatura del PP.

9 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A l'últim comentarista "Canviem de terç, si us plau" gràcies per votar per al sondeig. Amb tu ja són 14 els votants.

CANVIEM DE TERÇ, SI US PLAU -

BLOC-5
PP-4
PSOE-4
BUC-0

CRONISTA DE GATA -

En resposta a l'últim comentari de "Un vot a favor del Cronista":
Moltes gràcies i vaig a la teua en tot el que has dit.
Agraïsc la teua defensa i espere que tant els anterior comentaristas com tu aneu animant-vos a votar, per tal de fer el sondeig dels vots dels regidors del poble, cada vegada més ample.

Un vot a favor del Cronista -

Contestació al primer comentari:

Deixem a un costat les suspicaces subjectives i intentem ser un poc més nobles. Un cronista no deu tindre cap problema en publicar qualsevol article o comunicat, això si, sempre i quan siga de la seua coneixença. El nostre, precisament el que vol, es que li transmetem les noticies del poble que puga desconèixer per poder posar-les a l'abast de tothom. Fixeu-se que està escrivint diàriament, cosa que dubte faja cap cronista de les nostres rodalies.

Es tan fàcil com remetre-li un correu per posar-lo sobre avís.

Així doncs, no siguem oportunistes i colaborem un poc més amb el nostre Cronista que, de segur, ell serà el primer que ens ho agraeixi.

CRONISTA DE GATA -

El Cronista de Gata procura ser imparcial. Contestant-li al primer anònim, si no ho vaig publicar és perquè desconeixia la presentació del PSOE i allí estaré aquesta vesprada. La presentació del PP estava anunciat abans de comernçar la campanya. Del PSOE no hi havia vist cap cartell. igual que em sembla que va ser la presentació del Bloc dijous o divendres passat i no ho vaig posar, perquè tampoc tenia constància.

jo també sóc anònimo -

anónimo del PP això ja ho diu, no cal tornar-se a dir

Anonimo -

Y CV cuando hace la presentación de candidatura?

Anonimo -

I també que a les 22 hores al Hotel Nou Avenida serà la presentació de Candidatura del PP.

Anónimo -

Per ser imparcial també hauries d'indicar que hui divendres 6 a les 20 hores al Casal de la Música serà la presentació de la candidatura del PSOE.