Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PLE ORDINARI ( i II ): EL CONSISTORI SOL·LICITARÀ TANCAR L'ECOPARC.

PLE ORDINARI ( i II ): EL CONSISTORI SOL·LICITARÀ TANCAR L'ECOPARC.

L’equip de govern (PP i CV) de Gata va presentar, per urgència, la proposta de sol·licitar al Consorci de Residus de la Zona 15 el tancament de l’Ecoparc de Gata que gestiona el consorci. La intenció és que les instal·lacions retornen a propietat municipal per a gestionar-lo directament .

Segons va explicar l’alcaldessa Ana María Soler, actualment esta gestió té un cost de 44.000 euros anuals als quals l’ajuntament no pot fer front.

Els grups de l’oposició (PSOE i Bloc) es van abstenir en este punt ja que, segons van argumentar, encara que estaven a favor d’este canvi de gestió, no quedava clar quin era el projecte de futur de l’equip de govern per a l’Ecoparc.

A la foto, l’Ecoparc de les Alcolaies -darrere l’antic camp de tir, ara camp d’aeromodelisme.

FONT: Informació i fotografia, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

6 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Hola, "Anónimo":
Prenc nota de totes les seues apreciacions i crec que per l'intercanvi d'intervencions podria parlar-me de "tu"-. Les tinc en consideració.
Jo no "presumisc", ni molt menys, en "no opinar" dic que "no deuria opinar un cronista oficial i ser més neutral"...malgrat que a vegades tingues que parlar, opinar i "mullar-te".
Pel que fa al tema de l'ecoparc, no acaba d'estar clar, és veritat, però així es va dir i així es va passar als mitjans de comunicació per la nota de premsa, per això..també pose que l'oposició com no ho tenia clar es va abstenir.
Bé, el sou de l'alcaldessa jo et dic el què va dir ella.
Finalment, gràcies per fer-me notar les faltes d'ortografia. Tens raó. Vaig massa de pressa i no corregeix els textos. Ho tinc en compte.

Anónimo -

Senyor cronista:
Si hem d'aclarir les coses, aclarim-les be. Si vostè sempre n'està presumint de que no deu opinar sobre les cròniques que escriu, no resulta gens procedent ni molt menys ètic que diga quin nom es tenen que posar qui escriuen comentaris. De fet, tan impersonal resulta qualsevol nom indefinit i no identificable com la mateixa paraula "anònim". L'obra per tothom coneguda, anomenada "El lazarillo de tormes", sense anomnar-ne més, es una obra espanyola "anònima" que es troba estudiant-se als instituts de tot l'estat des de fa una burrada d'anys i encara continua amb la mateixa trajectòria. Lo anònim, si està fet amb raó i gust, no té per què perquè sentar-li mal a ningú i menys a vostè. Quan escriga articles, assessores bé per poder aclarir bé les coses i que no ens puguen portar a confusió. El comentari de dalt d'aquest li ho explica ben clar. Es veu que no he sigut jo l'única que no s'ha enterat massa del que volia vostè expressar. Per cert,em queda un dubte, amb això de que l'alcaldessa s'ha baixat el sou no es referirà vostè a que en avant tindrà que baixar a cobrar-lo a la planta baixa de l'ajuntament???. Ah!, i un altra cosa, repasse les faltes d'ortografia abans de donar-li al botonet que això per a vostè no està gens bé.

Gater 100% -

El problema és que en la notícia tampoc s'ha especificat de que no vajen a tancar-lo, perquè en el títol diu "EL CONSISTORI SOL·LICITARÀ TANCAR L'ECOPARC".

I un dels principals problemes que té l'ajuntament de Gata es el dels sous.

CRONISTA DE GATA -

Aclarim les coses.
Senyor "Anónimo" que podria posar-se un nom o un mot, perquè això d'"anónimo" és molt inpersonal.
Anit mai es va parlar de no seguir abocant els enderrocs i demés materials a l'ecoparc, per tant tindrà que seguir havent un treballador. És més, el que es busca és gestionar-ho l'Ajuntament i així estalviar.
Pel que fa al sou de l'alcaldessa ella va dir anit que s'havia baixat el sou.

Anónimo -

I en un gran esplendor d'austeritat per part de l'alcaldessa, per què no deixa de cobrar el seu sou, desorbitat pel poble, i el brinda a tota la ciutadania de Gata???.

Això si seria un gran estalvi i el demés son contes.

Anónimo -

I que passarà amb el treballador que es troba allí?