Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FELICITEN EL NADAL I LES FESTES...: AJUNTAMENT DE GATA, JÚNIORS GATA, SALVADOR PONS,...

FELICITEN EL NADAL I LES FESTES...: AJUNTAMENT DE GATA, JÚNIORS GATA, SALVADOR PONS,...

Hui és la vespra. Del tardet a la matinada serà la Nit de Nadal, la de la tradicional Missa del Gall. Demà és el dia de Nadal. Hui 24 i demà 25 són dos dates entranyables. El Jesús naix en un Portal, i d'això fa 2018 anys. És temps de felicitacions. He escollit quatre felicitacions, de tantes i tantes que abunden a les xarxes socials de tota classe. 

L'Ajuntament de Gata de Gorgos, la casa de tots els gaters, felicita el Nadal i les festes amb una bonica imatge de Tere Arabí i uns versos mariners i de natura de "Serena Barca" de "María Josep Escrivà". La llegenda diu: "Bones festes i bon any 2019".

Júniors Gata felicita el Nadal i les festes amb una imatge feta a les portes de l'ésglésia aprofitant que els arbrets decoratius que custodien la porta estan posats. La verdor de les seues vestimentes són el símbol del Moviment Diocesà. Aquest és l'escrit que han deixat al facebook: "Ahir vam gaudir del dia tots junts!!. Pel matí, l'etapa d'experiència i estil de vida, vam visitar les persones que reben el senyor en casa, per desitjar-los el bon Nadal! Una gran experiencia per als xicons. A les 11:30 missa, després la dinàmica del sembrador de estrellas, visita a un betlem, dinar i jocs!. Un gran dia!. Que passeu un bon Nadal i feliç any nou! Ens veiem al nou any!!". És la seua felicitació.

El fotògraf gater Salvador Pons felicita les festes amb una imatge que es descobrix dins d'una bola de la Plaça Vella, amb l'Església, la Font, les llums. La llegenda, d'esquerra a dreta pegant la volta: "Feliz Navidad, Bon Nadal, Merry Christmas".

Aniré posant-ne més...

FONTS: Fotos Tere Arabí, Júniors Gata i Salvador Pons.


0 comentarios