Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER JOSEP DKAIDEK I PEDRÓS PUBLICA EL SEU PRIMER LLIBRE DE POEMES "CERCANT RACONS DEL TEU COS"

EL GATER JOSEP DKAIDEK I PEDRÓS PUBLICA EL SEU PRIMER LLIBRE DE POEMES "CERCANT RACONS DEL TEU COS"

Presenta la seua obra divendres 22 a Xàbia

"Un cant a la sensualitat en la seua part més salvatge i al mateix temps més fugissera"..."També el desencís d’abans o després de la passió el podem trobar en els seus versos"...Tot això i alguna cosa més és CERCANT RACONS DEL TEU COS, el primer llibre de poemes del jove gater JOSEP DKAIDEK PEDRÓS.

Nascut a novembre de 1970, viu actualment a Xàbia i treballa a la brigada de serveis municipals de l'Ajuntament de Pedreguer. Quan fou estudiant va guanyar el premi 25 d'Abril a l'institut de Xàbia. Posteriorment, va estar seleccionat al Vé encontre de Poesia Catalana Jove d'Elx. L'any 1997 va guanyar el primer premi de poesia "Ausiàs March" de l'Ajuntament de Gata.

La seua manera de versar quasi inconscientment ha derivat amb aquesta gavella de poemes que conformen l'obra que es presentarà al seu poble d'acollida actual, poble de la seua dona, Xàbia. Serà divendres 22 de gener de 2016 al saló d'actes del Museu Arqueològic i Etnogràfic "Soler Blasco" de Xàbia a les 19 hores.

Encarna Roselló apuntava al seu facebook: 

"Aurores boreals em travessen el cervell,
arrancat al seu pas els somnis més ocults
que tenia amagats a dins meu.."

Aquest versos són només un tast del que podrem gaudir el divendres que ve en la presentació de "Cercant racons del teu cos" de Yusef Dkaidek. En acabar la presentació hi haurà un recital de poesia a càrrec de Joan Femenia, Xelo Iprou, Carmen Serra Bolufer, Juanxo, Vicente Ivars Catalá, Isabel Vallés Bolufer, Jaume Ivorra i la mateixa Encara Roselló".
FONT: Cartell anunciador de l'event a Xàbia.

0 comentarios