Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

...I EL GORGOS S'EMPORTÀ EL DERBI: GORGOS-2. PEDREGUER-0

...I EL GORGOS S'EMPORTÀ EL DERBI: GORGOS-2. PEDREGUER-0

Una victòria important davant un gran rival. El Gorgos va guanyar ahir per 2 a 0 al Pedreguer amb el millor derbi, davant el millor contrincant. Al minut 19 marcava Raül Orellana i al 27 Óscar Devesa. Tres targetes per a cada equip. A la classificació el Gorgos CF puja cinc llocs i es posa quart amb 6 punts. 

Al respecte del partit, comentava l’entrenador del Gorgos Pere J. Noguera: "Gorgos, 2. Pedreguer 0. Un somni fet realitat. Guanyar el derbi davant un equipàs com el que hem tingut davant, té molt de mèrit. L’equip, tots i cadascú dels nostres jugadors ha donat el 200% per a poder superar un gran rival. Han estat a l’altura que requeria l’ocasió. Un gran partit, un gran ambient i un orgull indescriptible de ser entrenador d’aquest equip i representar a aquest poble." 

A la pròxima jornada, 6 i 7 d’octubre, el Gorgos visita al Esides Caramanchel CE "A".

Per la seua part, el GORGOS JUVENIL va començar la temporada dissabte fora, conseguint un empate a un gol contra la UD Portuarios-Disarp A. El gol gater el va marcar Vicent Ferrer al minut 45. A la classificació, el Gorgos juvenil és vuité amb 1 punt.

A la pròxima jornada el primer derbi comarcal juvenil a Les Costeres: Gorgos-Benissa.

En pròximes jornades completarem el quadre de categories i grups del Gorgos CF.

FONT: Foto pujada al facebook pel Gorgos CF. Vestuari després de la important victòria contra el Pedreguer.

0 comentarios