Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CALENDARI GATER DE MARÇ: sardina, atletisme, fotografia,...

CALENDARI GATER DE MARÇ: sardina, atletisme, fotografia,...

Hui dia 1 comença el mes de març, un mes ple d’aconteixements esportius i socials a Gata. Hui és Dimecres de Cendra, s’enceta la Quaresma. A nivell festiu, el soterrament de la sardina serà dissabte dia 4. A nivell social, cal destacar el Ral·li fotogràfic Gata. A nivell esportiu, la XX Volta a Peu a Gata i a nivell commemoratiu els actes del Dia de la Dona, dies 8 al 10.

Quins actes o events més destacats es faran a Gata aquest mes?

Divendres 3, a la biblioteca es presenta el llibre "A mi, què em passa?", de Carme Morera i Tona Català. Les autores, acompanyades de Pep Boira, presentaran el llibre sobre les seues vivències. 20 hores.

Mateix divendres 3. Acte de Quaresma, Parròquia: Via Crucis, 22 hores.

Dissabte 4 acaben les festes de Carnestoltes. Serà el Soterrament de la Sardina. A la mitjanit hi haurà discomòbil a l’antic camp de futbol.

Diumenge 5 de març, l’Edifici Polivalent acull una prova del Circuit d’Escacs del CEMA. Començarà a partir de les 9:30h i les inscripcions són gratuïtes enviant un correu a franciscomorato71@yahoo.es.

Dimarts 7 i dimecres 8, actes del DIA DE LA DONA. El 7, dimarts, Videofòrum a la Biblioteca, 19 hores. "Las mujeres de verdad tienen curvas". El 8, dimecres, Dia de la Dona, Acte institucional, Ajuntament.

Dijous, 9 de març: donació de sang. 17 a 20.45 hores, saló del Centre Social Integrat.

Dia 9, també: Inauguració de l’exposició de matemàtiques, el món de la probabilitat. Biblioteca.

Dies 10 a 12 de març. La festa de la fotografia a Gata. XIII Ral·li Fotogràfic Gata. Com sempre, el dia 12 gran acte final i lliurament de premis.

Divendres 10. 20 hores. Casal de la Música. Teatre. Taranna Teatre presenta El Palau de Parèmia, Un món de dones per a 4 actrius i un arlequí, El Musical de Lluís el Sifoner. Entrada lliure. Regidoria d’Igualtat.

Diumenge 12 de març s’esdevé la gran festa de l’atletisme a Gata. Més de 2.000 persones estaran pel poble al XX aniversari de la Cursa Popular. 10 del matí des del Grup Escolar, eixida de la prova reina. A les 12 hores, les proves dels xicons.

Divendres 17: Lectures, 20 hores. Biblioteca. El món vist per dones.

Divendres, 24: Biblioteca. Conferència de matemàtiques, 18.30 hores. Fernando Corbalán. 20 hores: Presentació de la Revista 5 de Riuraus.

Dia 26, diumenge: els Júniors celebraran el Dia Júnior de la comarca a Pego.

Dimarts 28: Correspon celebrar-se el segon plenari ordinari de l’Ajuntament. 20 hores, Sala de sessions.

A més d’aquests actes, cada cap de setmana les competicions esportives jornada a jornada.

* Com sempre dic a aquesta secció, si algú vol anunciar events, actes o demés, sols té que comunicar-ho per afegir-se.

FONTS: Biblioteca, Parròquia, Fotoclub Forat / revistat de "Comerç d'ací".

0 comentarios