Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ PLE ORDINARI DE NOVEMBRE A GATA (20 hores)

DEMÀ PLE ORDINARI DE NOVEMBRE A GATA (20 hores)

Es proposarà nomenament de Fill Il·lustre (a títol pòstum) al matemàtic gater Vicent Caselles Costa

S'iniciarà l'expedient per a la concessió de Menció Honorífica a l'alcalde de la Segona República Josep Ferrandis Ginestar, dit popularment "l'Alcalde Ferrandis"

Per si no ho recordeu, cada dimarts de mes impar i demà ho és, es fa el plenari de l'Ajuntament de Gata a les 20 hores al saló de sessions.

Demà dimarts 26 de novembre serà l'últim ordinari de l'any i porta, a més de les dacions de compte corresponents (decrets d'Alcaldia, assumptes econòmics, judicial i altres), l'orde del dia porta una proposta de nomenament del matemàtic gater, a títol pòstum, D. Vicent Caselles Costa com a Fill Il·lustre de Gata de Gorgos. Cal recordar que Caselles va morir el passat 13 d'agost a Barcelona.

També es tractarà el Dictamen d'inici de l'expedient per a la concessió de la distinció honorífica a l'Alcalde de la Segona República Sr. Josep Ferrandis Ginestar, més conegut com "l'Alcalde Ferrandis".

Al plenari de demà, també es ratificarà l'acord de la Junta de Govern Local del 18-10-2013, sobre les festes locals 2014.

 

A l'apartat de Cultura, es tractarà la Moció de rebuig al tancament de RTVV anunciat pel Govern de la Generalitat i de suport als seus/es treballadors/es i l'aprovació d'un conveni amb la CAPPEV 2014 per a que la XXIX Trobada d'Escoles en Valencià siga a Gata de Gorgos.

 

Al capítol d'urbanisme, es parlarà d'una proposta d'acord de finalització de la fitació de l'extrem sud de "Gata Residencial". Al de Medi ambient, hi haurà una Moció de la junta de portaveus de la FVMP,  sobre la prevenció d'inundacions ens els municipis de la Comunitat Valenciana.

Els assumptes d'urgència i els precs i preguntes tancaran el plenari.

A la imatge, el recordat Vicent Caselles.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.


 

0 comentarios