Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TREN, TRAM CALP-DÉNIA: COMPLINT ETAPES. ARA, LICITACIÓ DELS PROJECTES DE RENOVACIÓ (DOGV)

TREN, TRAM CALP-DÉNIA: COMPLINT ETAPES. ARA, LICITACIÓ DELS PROJECTES DE RENOVACIÓ (DOGV)

Ho publicava el Diari de la Generalitat Valenciana. De seguida, el diari digital comarcal La Marina Plaça publicava despusahir: "Nuevo paso para el regreso del tren". Als subtítols: "GV licita la redacción de los proyectos de renovación de vía y acondicionamiento de infraestructura del tramo entre Dénia y Teulada del TRAM" i "El presupuesto inicial es de 423.500 euros e incluye los proyectos constructivos Teulada-Gata y Gata-Dénia".

Per tant, això vol dir que ja comença la licitació de la redacció dels projectes de redacció de renovació de vies i acondicionament de la infraestructura que ens afecta als gaters i als veïns benissers, teuladins i deniers. Els trams de Teulada-Gata i Gata-Dénia es liciten per un import de 423.500 euros i per un termini d’execució de 10 mesos. Comença ja a parlar-se d’acurtar plaços, bona senyal. Podria estar -diu el mitjà digital- el tran Calp-Teulada acabat ja en 2018.

El DOGV del dimecres 14 de juny publicava l’anunci de licitació per part de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. La licitació número 17/069 és la Redacció de projectes de renovació de via i condicionament d’infraestructura del tram Teulada-Dénia de la línia 9 de la xarxa TRAM d’Alacant d’FGV. [2017/4470] . Resolució de l’Entitat Pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per la qual s’anuncia la licitació del contracte següent per procediment obert: 1. Expedient: 17/069. 2. Objecte: redacció de projectes de renovació de via i condicionament d’infraestructura del tram Teulada-Dénia de la línia 9 de la xarxa TRAM d’Alacant d’FGV. 3. Tramitació, procediment i criteris d’adjudicació a) Tramitació: ordinària. b) Procediment: obert. c) Forma: oferta econòmicament més avantatjosa. 4. Lots No. 5. Pressupost de licitació Tres-cents cinquanta mil euros (350.000,00 €), IVA exclòs. 6. Tipus Serveis. 7. CPV 71310000-4. 8. Duració Deu mesos.

A la fotografia, una imatge de com està ara el traçat del tren per davant del Passeig d’Alacant de Gata.

FONT: DOGV i Marina Plaza digital (14-6-2017).

0 comentarios