Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DISSABTE 29, ACTIVITATS LÚDIQUES (Nit Terrorífica) I FUTBOL (diversos partits dels equips del Gorgos C.F.)

HUI DISSABTE 29, ACTIVITATS LÚDIQUES (Nit Terrorífica) I FUTBOL (diversos partits dels equips del Gorgos C.F.)

Tenim hui moltes oportunitats per a eixir de casa i, sobre tot, amb el bon temps que està fent. El primer dia del pont, per alguns, pot servir per a preparar amb flors els nitxols dels nostres difunts al cementeri, per a fer una volteta al camp de futbol de "Les Costeres", on juguen els equips de la pedrera per la vesprada i el major ja quasi a la nit i també apropar-nos al camp vell de "Les Sorts", on la comissió de festes 2017 ha preparat la "Nit Terrorífica". 

Comencem per aquests actes lúdics i de festa, per a seguir amb el futbol. La Comissió de Festes Gata 2017, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, ha preparat per a dissabte 29 d'octubre una Nit Terrorífica per a menuts i majors. A partir de les 18 hores serà el torn per als més menuts. Maquilladores, castells unfables i túnel del terror. A la nit, des de les 21 hores, es farà sopar popular amb barra inclosa i el Dj Gadea. Per als majors hi haurà regals a les millores disfresses, individual, de parella i de quadrilla. A l'acabar el sopar es lliuraran els premis. *Caldrà també canviar l'hora, a les 3 tornaran a ser les 2. Hui toca. TOCA FESTA, VENIU A PARTICIPAR-HI.

No molt lluny d'aquesta festa, al nou camp municipal de "Les Costeres", la vesprada i fins les 21,30 hi haurà partits de futbol. Fora també jugaran els nostres del GORGOS C.F.

Ha començat a les 12 a Benidorm el segon equip infantil del GORGOS, amb el partit Foietes-Gorgos. A les 15,30, ja a casa, ho farà el primer equip infantil contra el veí Teulada-Moraira. A les 17,15 seran els cadets del Gorgos que són líders del seu grup els que s'enfronten al CEF El verger. A la mateixa hora, a les 19,30 hores, jugaran els juvenils a Gandia i els majors a Gata. El Gandia A-Gorgos juvenil serà un i Gorgos-Gandia, l'altre. SORT A TOTS I ACUDIU A ANIMAR-LOS.

FONT: Cartell anunciador Nit Terrorífica. Futbol, FFCV.

0 comentarios