Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VÉNEN BONS CONCERTS DELS MÚSICS GATERS ( IIª part )

VÉNEN BONS CONCERTS DELS MÚSICS GATERS ( IIª part )
 
Diumenge 24, el Grup Instrument de Gata actua al Casal; la Banda juvenil diumenge 3 de març
 
 
Felipe Fuertes Guardiola s’estrena com a director de la banda juvenil
 
 
El concert a l’església serà dissabte de Passió, 23 de març
 
 
Si ahir avançava la programació dels concerts del Grup Instrumental a Xàbia i la banda a Gata els dies 23 de febrer i 2 de març respectivament, hui cal completar la informació amb altres tres concerts.
Després d’actuar a Xàbia, al dia següent diumenge 24 de febrer a les 19 hores al Casal de la Música actuaran en concert: el Grup Instrumental de Gata junt amb l’Orquestra del Conservatori de Xàbia i l’Orquestra Sinfònica de la Societat Musical del barri de Malilla de València. El programa és el mateix que us avançava ahir i col·labora amb el concert la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata.
 
 
Al dia següent del novedós concert que prepara la banda per al dissabte 2, és a dir, el diumenge dia 3 de març, els aficcionats a la música podran gaudir de la música dels més joves del poble en un encontre amb la Banda Juvenil d’Ondara. A més, aquest serà el primer concert amb el nou director Felipe Fuertes Guardiola.
El repertori que ens oferiran és el següent: PRIMERA PART (Banda Juvenil d’Ondara): -"Azcarraga" (Pas-doble) de Richard-Scott Cotien; -"The Mision" de Enrio Morricone; -"Canto a Unicef" de Ferrer Ferran i "Carnaval per a Trompetes" de John Kinyon, acompanyats a la batuta per Sergi Martí Torres. SEGONA PART (Banda Juvenil de Gata): -"Els Poblets" (Pas-doble) de Miguel Torrens Escrivà; -"Cuentos de amor" de Eugenio Gómez García; -"Mood Romantic" de Johan Nijs i "Medley Boleros" Arranjaments de J. Molina, acompanyats a la batuta per Felipe Fuertes Guardiola.

Finalment, cal dir que el ja clàssic concert de música sacra, de processons, de setmana santa es farà el dissabte de Passió, dia 23 de març a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel, a les 20.30 hores, després de la segona missa.

A la imatge, un moment del concert de la banda a l'església a març de l'any passat.

FONT: Banda Unió Musical de Gata.

0 comentarios