Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

S'INAUGURA LA VIII EDICIÓ DE "ART AL VENT" ( I )

S'INAUGURA LA VIII EDICIÓ DE "ART AL VENT" ( I )

Ha assistit el diputat de Cultura, Juan Bautista Roselló Tent

Molta gent a la inauguració; la majoria, artistes participants

Un total de 118 obres de 21 països

Ha actuat el Grup de Dansaires de Gata

S’exposa fins el 4 de setembre als carrers La Bassa i Duquessa d'Almodòvar i a la Plaça de l’Església

Aquesta vesprada, a les 19.30 hores, ha quedat inaugurada la mostra "Art al Vent" VIII edició. El saló de plens ha estat ple d’artistes i públic. Es trobaven també presents alcaldes i regidors de pobles veïns, com Beniarbeig, Teulada i Ondara. També hi havia una diputada alemanya i el cònsul de Suècia a Espanya Enrique Lorca Gambín, que ja va estar l’any passat.

Han presidit la taula, el coordinador i professor de la mostra, director de l’Escola experimental "Antoni Vives" Josep Ginestar; el regidor de Cultura, Juan Pedrós Taléns; l’alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, i el flamant diputat de Cultura i alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló Tent.

Després dels tradicionals parlaments, tots els presents s’han dirigit a la Plaça d’Espanya. Allí el Grup de Dansaires de Gata han ballat dos peces i després pel carrer la Bassa avall la comitiva ha anat mirant les peces dels artistes. A mitat de carrer han tornat a ballar els dansaires gaters i han fet la tercera actuació a la Plaça de l’Església.

Cal remarcar la participació de més de cent artistes en 118 obres de 21 països.

Cal lamentar, malgrat tot, que no hi havia mitjans de comunicació per a cobrir la notícia, noticia important per al món cultural gater. D’acord que ara hi ha molts pobles en festes, era inici d’un pont llarg i d’operació eixida, però crec que els mitjans, sobre tot els escrits, es tornen cada vegada més còmodes i esperen que els gabinets de premsa dels ajuntaments corresponents els passen les notícies, sense anar als actes i fer ells mateixa els reportatges.

A la composició fotogràfica diversos momentos de la inauguració.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies "Anónimo". Ara mateix ho canvie. Sempre esteu a l'aguait.

Anónimo -

Corregeix el darrer titular en blau.