Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -625-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -625-

SÈRIE SOBRE ELS CINEMES DE GATA

(LA FOTO LA PODEU FER EN GRAN SI PUNXEU ACÍ)

Una xifra important i seguim. Aprofite les festes per animar-vos a que si teniu alguna fotografia antiga i voleu que la publique només teniu que remetre-me-la al meu correu: mivisig@hotmail.com. Així anirem enriquint el calaix de les fotos antigues.

Mentre, continue mostrant-vos els cinemes de Gata, gràcies a la facilitat que em dona Paco Moncho, de reproduir les fotos que també estan a la seua web de prospectes de cinema.

La foto de hui és molt important i per a mi era inèdita. La imatge, propietat de la família Feliu Pedro, i que Moncho la té en l’especial de cinemes, dins de l’apartat de Gata, mostra la reinauguració del cinema d’estiu Casablanca, que estava al carrer Teulada, enfront de l’eixida del corneló del carrer Penyó. La primera inauguració va tindre lloc el 16 de juny de 1946. Es té constància, i així ho diu Moncho, de que projectà pel·lícules fins a 1951. Després de deu anys torna a reobrir les portes i en 1961 es beneïxen les instal·lacions, moment que recull la fotografia.

A la imatge podeu observar que la família propietària està a l’esquerra (part de baix) de la foto. Paco Salvador, Paco Feliu, son pare, Gabriel Feliu i Eugènia Feliu. El rector que està beneïnt és En Vicent Llopis Bertomeu, junt a les autoritats. Dels homes que estan enfront, al mig està el sabater, veí del carrer Teulada.

FOTO, gentilesa de Paco Moncho, i propietat de la família FELIU PEDRO.

0 comentarios