RESULTATS DELS GATERS A LA CURSA POPULAR DE JESÚS POBRE

L’atleta xabier de mare gatera, Ignacio Cardona Torres, guanya la prova

Dissabte passat dia 9 de maig es va celebrar a la veïna localitat de Jesús Pobre, la XVIII Cursa Popular a Jesús Pobre 2015, organitzada pel Club d’Atletisme La Faixa, junt amb l’ajuntament de l’EATIM de Jesús Pobre. Era la setena prova i avantpenúltima prova del Circuit a Peu Marina Alta, a la que li resta les proves de Pedreguer, este dissabte dia 16, i Benissa, el 23.

El Club Atletisme La Faixa conta entre els seus components a molts gaters, que van preparar la prova. A més, aquests són els millors resultats dels gaters a la cursa:

A la general, l’atleta xabier però de mare gatera IGNACIO CARDONA TORRES es va fer amb el primer lloc amb un temps de 31 minuts i 51 segons. Al lloc 13 entrava VICENT MAS LEYDA. El seu germà JUANAN MAS LEYDA arribava al lloc 25. Al lloc 42 entrava ANTONIO FORNÉS PEDRÓS.

Per categories, els gateres i les gateres van fer algun que altre pòdium. De nou, MOLLY WOODS es va fer amb la segona plaça de la seua categoria juvenil, entrant la 550 de la general. En veteranes A també va ser segona la ja habitual CHRISTINA MALLET que va fer 240 a la general i en veterans A el primer lloc va ser pel ja mencionat IGNACIO CARDONA TORRES. A Veterans D van ser segon i tercer JAIME MONFORT CASELLES i VICENTE LLOPIS CHELI.

En infantils femení destacar la classificació de MAR SALVÁ SEPÚLVEDA, que va fer segona.

Finalment, per clubes ens parem a veure el Club Atletisme GATA:

Al lloc 198 va entrar FRANCISCO PEDRO MESTRE; al lloc 221 VICENT MULET DIEGO. Al lloc 226 JOSÉ CASELLES PEDRO. Al lloc 227 FRANCESC FERRER MULET i al lloc 246 JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT.

A la imatge la samarreta promocional de la cursa de Jesús Pobre. C.A. La Faixa.

FONT: classificacions Somesport.