Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL MÚSIC GATER PERE VICENT CASELLES (Pere Vicalet), NOU DIRECTOR DE LA BANDA DE BORRIANA (Castelló)

EL MÚSIC GATER PERE VICENT CASELLES (Pere Vicalet), NOU DIRECTOR DE LA BANDA DE BORRIANA (Castelló)

El músic gater PERE VICENT CASELLES MULET, conegut artísticament com a Pere Vicalet, es va estrenar com a nou director de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, de Borriana (Castelló) el passat dissabte, amb el Concert del Soci. Prèviament, l'alcalde, José Ramón Calpe -acompanyat pel regidor de Cultura, Enrique Safont-, va rebre el nou director titular de la Banda Simfònica i la Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, Pere Vicent Caselles Mulet.

Calpe i Safont van donar la benvinguda a Vicalet, es van posar a la seua disposició i van aprofitar per a mostrar tota la col·laboració de l'Ajuntament tant a ell com a la directiva de l'AFB, representada per la seua presidenta, Tica Isach, i per Alfons Blasco, que van acompanyar el nou director en esta recepció.
Pere Vicalet és natural de Gata de Gorgos (Alacant) i, a pesar de la seua joventut (28 anys), té a favor seu una gran formació, experiència i guardons. Triat pels músics com a nou director de la banda de Borriana, la seua presentació oficial va tindre lloc este dissabte dia 9, a les 18.30 hores i al Teatre Payà, durant el Concert del Soci, en el qual van participar totes les agrupacions de l'AFB.

Dissabte va ser el concert de totes les agrupacions que conformen la Societat Borrianenca, tant de vent com de corda. A més de presentar a Pere, qui va ser elegit pels músics després del procés d'elecció començat en gener passat. Va ser un concert variat i complet amb els diferents estils musicals interpretats per les diferents formacions de la societat.  

FONT: Tetx i fotos, Ajuntament de Borriana.

0 comentarios