Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUELL 23F DE FA 30 ANYS ON ESTAVA VOSTÉ...a Gata?

Hui fa 30 anys que es va produir al Congrés dels Diputats aquell històric, cèlebre i tan nomenat asalt que va convulsionar tot el país i el món. El conegut com 23F es recoda hui. Cal recordar i visionar en la lupa del temps què estavem fent en aquells moments els gaters. Al llarg de la jornada, si voleu anar deixant el comentari podrem saber què estaveu fent, quan es veien aquelles imatges rares per televisió de Tejero i els guàrdies civils de l’asalt pegant tirs.

I el ban es complia també a Gata?. Eixien molt pel carrer eixa vesprada a Gata?. Aquest poble també va notar fa 30 anys eixe acte repulsiu per a la democràcia.

Jo, com a exemple, recorde que estava estudiant per a traure el carné de cotxe a l’Autoescola Gata, al carrer de l’Imprempta que encara es deia "Primo de Rivera", a "Ca’l Melillano". Un dels professors va arribar i va dir: "Acabe de veure a la tele un folló al Congrés...No se què hi haurà passat".

I vosté?. On estava?, Què feia eixe dia, eixes hores?.

Les preguntes estan a l’aire. Si vol fer el comentari...

 

3 comentarios

Pepe -

Gater en l'exili, això de tornar ni ho intentes. Val la pena qwuedar-te on estas. No es gens agradable viure en un estat de corruptes que d'ací quatre dies acabaràn fins tot furtant-nos fins les cases on vivim...o millor dit on ens fan mal viure. Per cert aci s'han posat de moda els carrils bici. Tots els pobles estan plens d'ells i buits de bicicletes
Visquen les obres que ens fan aumentar els impostos i enriquir als corruptes!!!!!

Gater en el exili -

Bon dia, m'agradaria compartir la meua experiència personal en aquell fatídic dia. Per aquells temps, jo era militant del PCE, i davant la notícia de que els tancs envaïen els carrers, no se'm va ocórrer ltra cosa millor que emigrar a França, on vaig conéixer l'amor de la meua vida. He viscut ací des d'aleshores i crec que ja és massa tard per tornar a casa.

Gater -

Jo estava estudiant en Valencia i havia molta moguda amb els tancs, ho vam passar molt mal pero per sort tot va quedar en res.