Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡¡ HUI ÉS EL TERCER ANIVERSARI DEL BLOG "CRONISTA DE GATA" !!

¡¡¡ HUI ÉS EL TERCER ANIVERSARI DEL BLOG "CRONISTA DE GATA" !!

Dia 10 d'abril de 2010 naixqué un somni que es va fer realitat. Fer cròniques del nostre poble GATA, donar a conèixer la història i la vida antigues a través de les dades que ens han deixat els avantpassats i les fotografies antigues. Al primer any eras tot un repte. Al segon any un blog ja consolidat i per fi arriba hui 10 d'abril de 2013 i ens congratulem totes i tots de que el blog del CRONISTA DE GATA arribe al seu tercer aniversari i...lògicament jo el primer.

Com a Cronista oficial de Gata de Gorgos sols tinc paraules d'agraïment a tots. Per als que no esteu a la xarxa facebook comentar-vos que ja he rebut felicitacions de la POLICIA LOCAL, a la qual li ho agraïsc de tot cor, de l'amic Antonio Monfort, de Rosa Pedrós des d'Eivissa, del meu cosí amb arrels gateres des de Pedreguer i de 21 persones més que s'han afegit al comentari de la Policia Local que ha encetat les felicitacions.

Ací teniu textualment l'escrit de la Policia: "Estimat Miguel Vives: volem donar-te la més sinzera enhorabona i felicitats, per aquestos 3 anys de servei al poble i visitants. Eres l'encarregat de fer-nos saber el que passa i molt especialment, del que va ocórrer en un passat. Ningú millor que tu per rebuscar i dir-nos les tradicions i orígens del nostre poble. Amb "la premsa parla de..." "com era Gata fa..." o "història local" has aconseguit que diàriament, el teu espai siga una parada obligatòria per deleitar-nos diàriament. Moltes felicitats pels 3 primers anys i molt especialment, per tots els que queden. Enhorabona."

Ací teniu també l'escrit d'Antonio Monfort: "Miguel, jo tambe vull ajuntarme a esta felicitació per la gran tasca que fas que tant ens fa disfrutar del saber de l'historia del nostre poble. i sobre tot de lo que disfrutem de veurer les fotos antigues que ens fan retrovarnos en nosaltres mateix. seguix endevant per mols anys."

Rosa Pedrós des d'Eivissa:

Ací teniu la meua resposta a aquests múltiples parabéns que no m'agraden molt però que admet perquè ho porta el calendari: "GRÀCIES A TOTES I TOTS. US TINC EN COMPTE EN EL TERCER ANIVERSARI DEL BLOG, PERQUÈ VOSALTRES I LA RESTA DE PAISANS DE GATA, PRESENTS I AUSENTS, TAMBÉ AVANTPASSATS, SOU ELS QUE FEU EL BLOG."

No oblide tampoc als 8 amics que s'han afegit a la meua entrada del blog "Demà, tres anys del blog "Cronista de Gata" encapçalats per "Lluís de Korna".

Al llarg de la jornada tindrem algun que altre reportatge del tercer aniversari. Gràcies per tenir eixa complicitat amb mi i amb el blog.

4 comentarios

Jordiec -

Felicitats Miguel! Per la constància i serietat que poses fent aquesta tasca d'un bloc diari... que de sobres sabem qui ho hem tocat que no és gens fàcil! A seguir amb eixa finestreta gatera que de tot ens informa!! Felicitats!!

Des de València -

Miguel felicitats! Gràcies al teu blog estem descobrint moltes coses del nostre poble. I això ens fa es tar mes prop d'ell. Gràcies per acostar-nos-el durant tres anys, esperem que siguen molts més.

Ànims! esta nit brindem per tu!

CRONISTA DE GATA -

Gràcies Manolo, a l'igual que a tots els que entren, veuen, es torben -com diríem a Gata-, saben, coneixen... Gràcies.

Manolo -

Enhorabuena, al llegar al completar tres años de blog, y como la gente desde todos los puntos de nuestra geografía e incluso desde paises lejanos entran cada día a ver las noticias, es un éxito total...un abrazo