Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CLOENDA DEL CURS DE LA FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES (FPA)

CLOENDA DEL CURS DE LA FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES (FPA)

L'exposició de treballs estarà fins el 17 a la sala d'exposicions del Casal de la Música

Més de 300 persones han participat aquest anys a la FPA

L’escola de Formació de Persones Adultes de Gata va celebrar, el passat dissabte, el final de curs 2011-2012 amb una acte de clausura en el qual es van lliurar els diplomes a tots els participants en els cursos i tallers realitzats durant l’any.

Les responsables del centre Mª José Monfort i Pepa Signes junt a l’alcaldessa Ana Maria Soler, i el regidor de cultura, Juan Pedrós, van ser els encarregats de lliurar els diplomes als mestres de cadascun dels cursos i tallers que els van repartir entre els participants.

Més de 300 persones s’han inscrit durant l’any a la variada oferta de cicles formatius i tallers d’ocupació del temps lliure

En el mateix acte es va inaugurar l’exposició dels tallers de Fotografia, Elaboració i Brodat de Malla, Macramé, Boixets i Frivolité, Patchwork, tall i confecció  i Restauració de Mobles. A més, els alumnes del taller de balls tradicionals i la professora Paca Sivera van fer una demostració per tancar la vesprada.

La mostra estarà oberta al públic fins al proper 17 de juny a la Sala d’exposicions del Casal de la Música de 19 a 21 hores.

A la fotografia, les autoritats, les responsables del Centre i el professorat que ha impartit els cursets.

FONT: Foto i text Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios