20120611220420-fpacloenda.jpg

L'exposició de treballs estarà fins el 17 a la sala d'exposicions del Casal de la Música

Més de 300 persones han participat aquest anys a la FPA

L’escola de Formació de Persones Adultes de Gata va celebrar, el passat dissabte, el final de curs 2011-2012 amb una acte de clausura en el qual es van lliurar els diplomes a tots els participants en els cursos i tallers realitzats durant l’any.

Les responsables del centre Mª José Monfort i Pepa Signes junt a l’alcaldessa Ana Maria Soler, i el regidor de cultura, Juan Pedrós, van ser els encarregats de lliurar els diplomes als mestres de cadascun dels cursos i tallers que els van repartir entre els participants.

Més de 300 persones s’han inscrit durant l’any a la variada oferta de cicles formatius i tallers d’ocupació del temps lliure

En el mateix acte es va inaugurar l’exposició dels tallers de Fotografia, Elaboració i Brodat de Malla, Macramé, Boixets i Frivolité, Patchwork, tall i confecció  i Restauració de Mobles. A més, els alumnes del taller de balls tradicionals i la professora Paca Sivera van fer una demostració per tancar la vesprada.

La mostra estarà oberta al públic fins al proper 17 de juny a la Sala d’exposicions del Casal de la Música de 19 a 21 hores.

A la fotografia, les autoritats, les responsables del Centre i el professorat que ha impartit els cursets.

FONT: Foto i text Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.