Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA EL SORTEIG DE NADAL. SORT PER A TOTS ELS GATERS I GATERES. EL SEGUIREM EN DIRECTE...

COMENÇA EL SORTEIG DE NADAL. SORT PER A TOTS ELS GATERS I GATERES. EL SEGUIREM EN DIRECTE...

A les 9 del matí comencem a somniar per a quatre hores. Comencem a pensar que faríem si ens toca la Grossa de Nadal o alguns premis més menuts. Els gaters i gateres estem preparats per a tot. Que siga aixina. Intentaré resumir-vos en directe els premis i a l’hora de la seua eixida.

A Gata, que tinguen  sort els números acabats en 0, com per exemple el Bar El 10, que per això el compra acabat en 10. Sort per als que acaben en 1, com l’AMPA de l’IES o la confraria del Natzaré. També per als que acaben en 2, com la Penya Barcelonista o la Unió Musical. Per als que acaben en 3, com la Penya Cavallista o la confradia de la Verge dels Dolors. 

També sort per als que acaben amb 4, com l’associació Comerç de Gata o Gatarrapa. Amb 5, com el Club Atletisme. Amb 6, com el de la Junta del Santíssim Crist del Calvari o la Comissió de Festes 2017. Per als que acaben en 7, com la Cooperativa del Camp "Santíssim Crist" o la Societat de Caçadors "El Tossalaspre". En 8, com la confraria del Cor de Jesús, el Gorgos Club de Futbol o la Coral Grup Serrillàs.

Finalment, per als que acaben en 9 com el de les festes de la Font del Riu, la Penya Sant Antoni, els Quintos 2017 o la confraria del Sant Sepulcre.

SORT I SALUT PER A TOTS !!

0 comentarios