Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACABANT LA FIRA...SEGON DIA DE "GATA AL CARRER ( i II )

ACABANT LA FIRA...SEGON DIA DE "GATA AL CARRER ( i II )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

Hem fet una volta a les últimes hores de la fira i la gent seguia visitant la fira. Hi havia molta gent. Es veien els comerciants cansants però contents, contents perquè el temps finalment ha acompanyat tot el cap de setmana, contents per què s'ha passejat molta gent per la fira i als llocs de gastronomia i de bars han comprat i s'han gastat algun que altre euro i contents perquè han conegut, un any més i ja són nou, els productes, les compres que es poden fer a Gata i amb més tranquil·litat aplegar-se un algtre dia.

L'alcaldessa ha fet la cloenda de la Fira i la Banda Juvenil l'ha tancada amb el seu concert ja habitual a la Plaça de l'Església. Pel matí altres espectacles musicals, com les danses infantils omplien la plaça de gom a gom.

De ben segur que ara que arrepleguen bàrtuls i tot allò que han exposat a la Fira, els comerciants gaters ja estan cabilejant la que serà la fira 2013, la que fa la desena, el X aniversari, que val la pena idear, planejar, amb la que està caiguent...sense quasi ploure.

0 comentarios