Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ATROPELL MORTAL D'UNA DONA A LA PLAÇA D'ESPANYA DE GATA (N-332)

No voldrien mai donar aquesta informació, però malauradament s’ha produit aquest matí de dilluns, a primeres hores. Una veïna de Gata ha sigut atropellada per un trailer a la N-332 i ha mort minuts després a la mateixa Plaça d’Espanya. Els metges i sanitaris, bombers, Guàrdia Civil, Policia Local, tots han estat ajudant i auxiliant-la fins l’últim moment. La carretera ha estat tallada per l’accident i al final no han pogut salvar-la, degut a les greus lessions que patia.

De seguida la premsa digital, ja s’ha fet ressó de la notícia. El primer diari en publicar-ho ha sigut LAS PROVINCIAS, que titulava: "Una mujer fallece en Gata de Gorgos tras ser atropellada por un tráiler". Al subtítol: "Los bomberos han tenido que retirar el camión con una autobomba para poder liberarla". Ací teniu la informació que conta el diari, PUNXEU.

Poc després, ja ho publicava el diari INFORMACIÓN d’Alacant, amb aquest titular: "Muere una mujer de 86 años atropellada por un camión en la N-332" amb el subtítol: "El Cicu ha recibido sobre las 11.15 horas un aviso en el que se alertaba de este suceso y se indicaba que la mujer estaba atrapada bajo las ruedas del camión. El conductor ha sido atendido por crisis de ansiedad". Ací teniu l’enllaç: PUNXEU

Finalment, també el diari digital MARINA PLAZA es feia ressó de la notícia: "Muere una anciana arrollada por un tráiler en Gata de Gorgos". Per a llegir-ho PUNXEU ACÍ.

Ha sigut mala sort i una desgràcia. Des del blog, ànims a la família. DESCANSE EN PAU.

0 comentarios