Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UN VÍDEO D'IMATGES RECORDA LA MISSA FUNERAL DEL METGE I EX-REGIDOR MATIES MONFORT MONFORT (DEP)

(ENLLAÇ AL VÍDEO: MATIES MONFORT I MONFORT: 30/08/1950 a 24/09/2023): https://www.youtube.com/watch?v=FD8tYdL7LdM)

Vull compartir el vídeo ple de ternura, de records, del comiat de Maties Monfort Monfort, fa dos dies. La missa funeral a l’església  parroquial de Gata de Gorgos i al so de la muixeranga que va acabar amb aplaudiments i amb el Cor Serrillàs cantant a la missa, ja que ell formava part. Paco Moncho va saber plasmar el sentir de la família, amics, veïnat. El seu bon amic, el sacerdot Vicente Berenguer Llopis oferint-li unes paraules a l’homilia, paraules sentindes de la bibliotecària Vicen Mulet recordant al Club de Lectura del que també formava part. De l’amic i company, alcalde de Gata, Josep Francesc Signes Costa.

Ara caldrà perpetuar la seua memòria i no oblidar que Maties estava amb tots i en tot. Adéu trist a un home bó. Descansa en pau, Maties.

El vídeo pujat a youtube per paco Moncho diu: "Un malaït 24 de setembre de 2023, el cor li va fallar al nostre benvolgut amic Maties Monfort i Monfort. Va morir fent el que més li agradava: senderisme. Eixe traicioner matí, Maties, com tots els diumenges, va eixir amb el Grup Espeleològic Gatense, esta vegada, a pujar el Montgó. I allí, el nostre pare el Montgó ens el va reclamar i se’l va quedar per sempre. No ens va quedar més remei que acomiadar-nos d’ell el dimarts 26 de setempre, a les 18h. a l’Esglèsia de Gata. Familars, amics i coneguts estem plens de tristesa i congoixa. Sols ens queden els seus record i el seu somriure etern."

FONT: Captura de pantalla del vídeo pujat a youtube per Paco Moncho.

0 comentarios