Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MAGDA MENGUAL, CANDIDATA A L'ALCALDIA PER COMPROMÍS (Campanya preelectoral Gata)

MAGDA MENGUAL, CANDIDATA A L'ALCALDIA PER COMPROMÍS (Campanya preelectoral Gata)

En estos dies ha fet pública la llista electoral el grup COMPROMÍS PER GATA, per a les pròximes eleccions de maig. Renovació, noves cares, dones en els tres primers llocs i MAGDA MENGUAL en la primera posició, són les principals novetats.

Ací teniu la nota de premsa que diu textualment:

"El col·lectiu de Compromís per Gata ha presentat la llista electoral amb què participarà a les eleccions locals de maig. Es tracta d’una llista renovada amb set dones i nou homes, la major part dels quals no havia participat mai en política. Encapçala la llista Magda Mengual, que ja ha estat regidora les passades dues legislatures. A continuació hi ha Àngels Soler, Tere Arabí, Noel Gadea, Toni Arabí, Gemma Vives, Yolanda Leyda, José Antonio Montaño, Puri Fornés, Joan Giner, José Fran Mulet, Jaume Leyda i Vicent Torres.

En els llocs de suplents hi ha Sefa Pedro, Maties Monfort i Vicent Fornés. El col·lectiu ha estat treballant durant les darreres setmanes en l’elaboració del programa electoral. La presentació pública de la llista i del programa serà en les properes setmanes. Com a avanç el col·lectiu ha fet públic un vídeo a les xarxes socials."

Ja s'ha fet ressó de la notícia el diari digital La Marina Plaza, que titulava hui: "Magda Mengual encapçalarà una renovada llista de Compromís a Gata". Als subtítols: "Maties Monfort, que havia estat candidat en les darreres tres eleccions, cau en la candidatura fins a un dels llocs de suplents, mentres que l’altre regidor actual, Joanvi Vallés no hi figura" i també "En els números 2 i 3 a continuació de Mengual apareixen altres dos dones: Àngels Soler i Tere Arabí".

Ací teniu l'enllaç a la notícia: http://lamarinaplaza.com/2015/04/08/magda-mengual-renovada-llista-de-compromis-a-gata/.

Finalment, peer als que teniu facebook, Compromís per Gata ha fet un  vídeo de presentació. Punxeu ací per a veure'l.

La candidata Magda Mengual la vegeu sentada a la barana, en la fotografia que s'adjunta.

FONTS: Foto i nota premsa, Compromís per Gata de Gorgos / diari digital La Marina Plaza.

0 comentarios