Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EDUCACIÓ, GATA: PREMIS D'EXCEL·LENCIA A TRES ALUMNES: PRIMÀRIA (1) I ESO (2). MENCIO D'HONOR A EXPERIMENTA-ESO (4)

EDUCACIÓ, GATA: PREMIS D'EXCEL·LENCIA A TRES ALUMNES: PRIMÀRIA (1) I ESO (2). MENCIO D'HONOR A EXPERIMENTA-ESO (4)

(A la composició fotogràfica: dalt l’acte de premis a Primària (Mar Carrillo Ivars és); al mig, les dos xicones premiades de la ESO, Clara i Alba. Baix, les quatre alumnes amb Menció d’Honor a València, Ángela G., Ángela S., Andrea i Marta)

Resumisc tres fites inmportants de les nostres estudiants gateres, perque les set són xiques. Fa uns dies s’atorgaven els premis extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària corresponents al curs passat 2016-2017. Del CEIP Santíssim Crist sols el va obtindre una alumna MAR CARRILLO IVARS, que hui ja està a l’IES Matemàtic Vicent Caselles i Costa. Al diari INFORMACIÓN venia la notícia: "Estos son los alumnos de matrícula de honor de Primaria en la provincia de Alicante". Educación concede el premio extraordinario a los estudiantes con una media de 10. Per a llegir-ho tot, PUNXEU ACÍ.

També es van lliurar els premis extraordinaris de la ESO de la Comunitat Valenciana. De l’institut gater van ser premiades dos alumnes que podeu veure-les a la fotografia: Alba Soria Soler i Clara Soler Signes. També es recollia la informació al diari: "Los mejores alumnos de la provincia de Alicante". Educación entrega los diplomas a los mejores expedientes de ESO y Bachillerato y 118 son de la provincia". Per sa llegir la notícia, PUNXEU ACÍ.

Finalment, dilluns 24 quatre alumnes de Física de Batxillerat (Ángela García Ferrer, Ángela Signes Bolufer, Andrea Salvá Mulet i Marta Signes Pedrós) participaven a la XIII Fira-Concurs "Experimenta" d’Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, celebrada en el Museu de les Ciències Príncep Felipe de València. El projecte "Roig o negre" va obtindre la Menció d’Honor 4 de la categoria d’Aplicacions Tecnològiques d’ESO. Va ser el seu tutor i supervisor el professor Pepe Pedro Mestre.

A totes elles, l’enhorabona i endavant.

0 comentarios