Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, CULTURA I FESTA. OFERTA MUNICIPAL PER A LES PRÒXIMES SETMANES (COVID-19)

GATA, CULTURA I FESTA. OFERTA MUNICIPAL PER A LES PRÒXIMES SETMANES (COVID-19)

L’Ajuntament de Gata de Gorgos amb el refrany "A l’estiu tot el món viu!" ha fet ja un avanç de la programació que ha preparat, a través de les regidories de Festes, Cultura i Joventut per a les pròximes setmanes, sense oblidar les mesures de seguretat front a la COVID-19. Des del Consistori municipal, i expresament per la situació sanitària que vivim del COVID-19, llancen dos anuncis: "‼️Anirem informant-vos dels aforaments i indicacions per a cada acte." i "Caldrà respectar les mesures de seguretat front a la COVID-19 que s’establisquen per a cada acte".

Al cartell es recorda el concurs de carrers engalanats i balcons, que publicava ahir ací al blog. El període dels actes i festes abarca del 21 de juliol al 9 d’agost. Després serà el torn de Art al Vent. Pel que fa a la pròxima setmana, del 20 al 26 de juliol, el 23 dijous hi haurà cinema a la fresca al camp de futbol vell a les 22 hores.

L’Associació Musical CODA farà una cercavila dissabte 25, dia de Sant Jaume, a les 20.30 hores. El mateix dia, a les 23 hores i a la Plaça Nova hi haurà teatre amb l’obra "On està Mercé? de Bandada. El 26 de juliol, diumenge, prendrà el relleu la banda Unió Musical de Gata que farà una cercavila al migdia, a partir de les 12 hores. Encara, diumenge a les 20,30 hores està prevista l’actuació del Cor de l’Associació Musical CODA.

A la següent setmana, del 27 de juliol al 2 d’agost, que tindria que ser la primera de les festes patronals, tornarà el cinema a la fresca, dijous 30 de juliol, a les 22 hores al camp de futbol vell. Dissabte 1 d’agost el cantant Andreu Valor oferirà un concert a la Plaça Nova a les 23 hores.

A la següent setmana, que seria la segona de les festes patronalso les no-festes, i relacionat amb la vespra i el dia del Crist, hi haurà dos actuacions: la típica i tradicional "revetla" del dia 5, que Gata no la perdrà ni amb el Coronavirus, i el passacarrer del dia gran, el del Crist del Calvari.

Per raons òbvies, el concert de revetla que ofereix la Unió Musical es trasllada a un lloc més obert i ampli. Es farà a les 23 hores del dia 5, a l’esplanada del Grup Escolar. El dia 6, dijous, festa local, la banda Unió Musical de Gata, farà una cercavila a les 12 hores.

Per acabar aquesta primera part d’actes, actuacions i festa de l’estiu "atípic" de Gata 2020, diumenge dia 8, actuarà a la Plaça Nova el Grup Instrumental CODA, a les 20 hores.

FONTS: Informació i cartell, Ajuntament de Gata.

0 comentarios