Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL JUGADOR GATER ALVAN, PRESELECCIONAT PER AL CESPIVA (Centre d'Especialització de Pilota Valenciana)

 
Hui és notícia per partida doble el jugador de pilota ALVAN, la jove promesa gatera. ALVAN SALVÁ ESTRUGO, fill d’Alberto (del bar del camp de futbol municipal i la piscina).
Per una part, a la Ciutat de la Pilota de Moncada (València) s’ha presentat aquest matí el “CESPIVA” (Centre d’Especialització de Pilota Valenciana) de la Conselleria de Governació, amb els primers 20 alumnes que han sigut preseleccionats per a formar part d’este nou projecte de promoció del nostre esport autòcton. Entre ells, ALVAN.
L’acte ha estat presidit pel conseller de Governació, Serafín Castellano i ha assistit el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan Martinez, junt amb els familiars i altres invitats del món de la pilota. A més la presentació s’ha fet en la seu del centre, el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada. El millor recinte del nostre esport amb les instal·lacions més modernes i més completes. Junt a ALVAN formaran part del projecte 12 jugadors més de la modalitat d’escala i corda i 7 de la modalitat de raspall.

Per altra part, cal dir que ALVAN està disputant les semifinals de la VIIIena Lliga Caixa Popular formant part de l’equip de Benidorm.

Ahir per la vesprada es va iniciar la lligueta de semifinals en el trinquet de Pelayo, amb dos partides que van ser molt emocionants i que van donar un gran espectacle, amb victòries per als equips de Benidorm i Alcàsser, però amb repartiment de punts per als quatre equips que estan en esta ronda final.

En la primera partida s’enfrontaren Benidorm (l’equip d’Alvan) i Pedreguer. Des del primer quinze es va veure que ha arribat el moment determinant de la competició ja que es va disfrutar d’una partida espectacular i amb jugades de mestre per part de tots els jugadors. Al final victòria per la mínima per un joc per a Benidorm que va remontar dos jocs en l’equador de la partida. Gran partida de Rodrigo i Alvan per part de Benidorm mentre que per Pedreguer els jugadors més destacats van ser Juan i Adolfo.

A la segona partida de la vesprada es van enfrontar Xilxes i Alcàsser. Va guanyar Alcàsser.

Els resultats de la jornada van ser: Benidorm (Rodrigo de Benidorm, David de Sant Vicent i Alvan de Gata de Gorgos) 60; Pedreguer (Juan de Pedreguer, Adolfo de Sella i Samuel de Beniparrell) 55. Xilxes 50; Alcàsser 60. La classificació l’encapçalen Alcàsser i BENIDORM amb 2 punts, seguits de Pedreguer i Xilxes amb 1 punt.

La pròxima jornada es disputarà demà diumenge 27 de març en el Trinquet d’Alcàsser. Les partides s’iniciaran a les 10´30 hores.

FONT: Pàgina Federació de Pilota Valenciana: http://fedpival.es.

0 comentarios