Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -602-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -602-

Una placeta molt animada, com si estigueren esperant la processó o un passacarrer, com ens deia "des de lluny" un asidu usuari del blo. La fotografia ens mostra molta gent, xiquets i majors, joves i vells. Moltes dones majors de negre "quina llàstima" com observava "Una del poble". Eren aquells temps. Definitivament pels comentaris i sobre tot l'últim de "Una del poble" ens quedem en que seria la Plaça de Sant Antoni. Diu la nostra comentarista: "Pense que es la plaça Sant Antoni, perque a l'esquerra de la foto es veu com un carrer, fixeu-vos amb les façanes, es veu com una "cantonada", i a més, si es fixeu amb la gent, hi ha que es veu sols mig cos. Quina tristor, totes les dones vestides de negre". Eixa cantonada seria la del carrer de Baix i el carrer estret el de Sant Antoni.Una altra fotografia de la Gata d’abans.

 

5 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies a tots per la vostra participació en els comentaris a aquesta fotografia o a altres entrades. A "Una del poble" dir-li que ja havia notat eixe detall que ella diu i que definitivament podem estar parlant de la Plaça de Sant Antoni. Ho posaré al blog ajustant més el comentari.

Una del Poble -

Pense que es la plaça Sant Antoni, perque a l'esquerra de la foto es veu com un carrer, fixeu-vos amb les façanes, es veu com una "cantonada", i a més, si es fixeu amb la gent, hi ha que es veu sols mig cos. Quina tristor, totes les dones vestides de negre

Curiosa -

A mi em sembla la placeta de tetuán, encarant el carrer tetuán cap al carrer baix, segurament el tros més estret del poble...

CRONISTA DE GATA -

Gràcies a "des de lluny". Més bé pareix la placeta de Sant Antoni que poden haver canviat les façanes de les cases. Es una presa prou difícil d'esbrinar.

des de lluny -

¿no serà la placeta de sant antoni? Pareix que la gent ve com si de passacarrer o de processó i entrarien pel carrer sant antoni, deixant a la esquerra de la foto el cantó del carrer baix i a la dreta les cases. Si no es la placeta de sant antoni, podría ser la de tetuan. no caic en cap altra plaça, pues la de l'eslgésia está clar que no és, i en la part vella del poble no recorde cap altra plaça o placeta.