Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -501, la de hui-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -501, la de hui-

( PER PODER VEURE LA FOTO EN GRAN I AMB DETALL UN A UN DELS PROTAGONISTES, PUNXEU ACÍ )

Ens posem ja al dia. És la fotografia 501. Comença mig millar més d’imatges. I per Gata n’hi ha moltes més. Si algun usuari o "fidel blogista" del Cronista té a bé passar-me’n alguna, la publicaré molt gustosament, perquè van acabant-se tantes.

De nou els escolars al blog, escolars de fa 50 anys i més. Aquests són tots els xiquets que tenia de tutor En Joaquín. La foto va eixir publicada també al programa de festes de 2007. Molts xiquets i tots ben al·liniats per fer-se la foto.

Pose textualment el que posava al peu de la foto, gràcies a la paciència de Paco i Jaume. Deia així: "Fila de dalt: Fernando Pons Ballester, Vicent Boronat, Alberto Fornés, Don Joaquín, Pepe González, Antonio Crespo (+), Jaime Torres, Enrique "Galulo" i Bernardo Mulet. Fila d’enmig: José Vicente Grimalt, José Vicente Boronat, Josep-Jeroni Pedro Salvá, "desconegut", Sebastian-Francisco Ibáñez, Pepe Diego "Autoescola" (+), Jaume Leyda Arabí, Paco Froilán i Francisco Mulet Signes "Pura. Primera fila: Jaime Pedro Signes, Paco Signes "Paleres", Emilio Martí, Sebastià Costa, Pepe Soler, Vicente Diego Leyda, Jaume Boronat "el mestre", Javier Mulet "Mico", Vicente Ginestar i Carles Mulet."

 

2 comentarios

el lector fidel et contesta amb estima -

Tens raó, l'esglesia té un patrimoni molt alt, aixó en principi no es ni bo ni roí, es una instutució privada i fa EL QUE BEN BÉ VOL amb els seus diners. Segurament dirás que moltes de les esglesies i catedrals que té l'esglesia fóren construides quan encara no existia la actual constitució, obligant a pagar a molta gent a desgana, doncs bé, això em pareix malament, i actualment eixe patrimoni es semipúblic en molts casos.

Ara et conteste a les preguntes

PER QUÈ EL MULTIMILIONARI VATICÀ NO ES FINANÇA LES VISITES ELL MATEIX DEL SEU MÉS ALT FUNCIONARI?????

Com ja vaig dir en l'altre comentari no ho van pagar tot de la seua butjaca perquè els catòlics paguen impostos com uns altres i tenent tot el dret a rebre part d'eixos impostos en coses que els agraden a ells, com a la gent que li pot agradar el deport i està a favor de que s'usen diners públics per a portar les olimpiades. Ja vaig dir que eixe sistema no m'agradava pero es el que hi ha.

PER QUÈ L'ESGLESIA ESPANYOLA ESTÀ EXENTA DE PAGAR IMPOSTOS???????

Crec que eixa informació està extreta d'un periòdic de l'edat mitjana. Evidentment l'esglesia paga impostos, tal vegada et refereixes a la rebaixa que té per ser una associació d'utilitat pública, però com comprendràs no es un privilegi únic de l'esglesia catòlica.

Jo personalment no estic molt a favor de aquestes reduccions però el sistema es el sistema

PER QUÈ NO ELS CAU LA CARA DE VERGONYA EN DEMANAR QUE ELS DONEM ELS DINERS DE LA DEVOLUCIÓ DE LA RENDA???????

Doncs això no ho se perquè no sóc amic de molts retors ni eminències però pel que se cobren prou poc, a més els diners que treuen d'ahi han d'anar destinats a obres socials o siga que això no ho tasten.

Per cert, m'estic divertint el doble, perquè a més de contestar-te el teu missatge estic fent-me la cervesseta que em recomanaves. A LA TEUA SALUT!!

A lector fidel del blog, con amor -

"lector fidel del blog" té unes suggerències referents als comentaris que deixà sota l'article del dia 23-8-2011, de l'apartat de NOTÍCIES.