Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -500, la d'ahir dissabte 27-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -500, la d'ahir dissabte 27-

( PER VEURE LA FOTOGRAFIA MÉS GRAN I AMB MÉS DETALLS, PUNXEU ACÍ )

Un nombre important de fotos antigues. Ni més ni menys que 500. Ahí és res. I si que s’han aconseguit trobar, publicar al blog i seguisc.

La fotografia 500 és de gaters en terres manxegues, concretament a Ciutat Real. També va estar publicada al programa de festes 2007 i era propietat d’Eugenia Feliu Pedro. Està feta el 28 de setembre, vespra de Sant Miquel, de 1953. Estaven a Ciutat Real, com he dit abans. Hi ha dos gaters i la resta eren d’allí. El segón per l’esquerra, que es recolza amb un bras amb el tercer era Aurelio Cholbi Catalá, conegut també més tard per Aurelio el Taxista. El tercer era Paco Feliu. I que feien allà. El camió estava carregat, segons posa el peu de foto fet per Paco Moncho i Jaime Monfort, d’estibes de carbó vegetal de carrasca. Per a què ho voldrien això?. Si algun usuari del blog vol explicar-ho ho pot fer i ho sabrem ben bé.

3 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies JJ per la teua puntualització. Podria ser per alguna maquinària. Si vegem a Paco feliu li ho preguntarem. A l'autor de "des del montgó" gràcies per la correcció. A vegades un, com no ix del tros entre el Montgó i el Serrillars, diu Extremadura i és la Manxa. Gràcies, de seguida ho rectifique.

des del montgó -

hola miguel i bloguers del cronista. Inmillorable el treball que fas, i estes fotos, boníssimes. Pero hauries de revisar els peus de foto, pues si no estic equivocat, ciutat real es capital d'una provincia de la Manxa, no d'extemadura. Anim en el teu treball i endavant

JJ -

Es posible que gastaren eixe carbó com a combustible d'alguna maquinaria, en aquella època estava molt de moda. Un dels meus uelos portava un motor de reg a base de corfes d'ametlla