Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AVANÇ: DEMÀ I DESPÚS-DEMÀ, RESUM DE L'ANY QUE S'EN VA, EL 2010.

AVANÇ: DEMÀ I DESPÚS-DEMÀ, RESUM DE L'ANY QUE S'EN VA, EL 2010.

SI VOLEU VEURE TOTES LES FOTOS DEL FOTO-MUNTATGE EN GRAN, PUNJEU A L’INICI DE CADA EXPLICACIÓ DE LES FOTOS.

Demà dissabte, dia 1 de gener de 2011 i despús-demà, 2 de gener, detallaré per a tots vostés les principals notícies ocorregudes a Gata l’any que ens deixa ja, el 2010. Com avanç els deixe les sis fotografies d’altres tantes notícies de la primera part, de gener a juny.

A la foto 1, la riuada de finals de gener després de les fortes pluges.

A la foto 2, la centenària Francisca Costa Diego que complia 100 anys el 13 de març. Feia la festa amb tota la família. A la foto amb la seua filla Tonica i els rectors En Santiago i N’Alberto. 

A la foto 3, Vicent Mas Leyda "Xiri" que guanyà la Volta a Peu de Gata, a març. Era diumenge i era la segona carrera del circuit.

A la foto 4, el concert sacre de la Setmana de Dolors de la banda Unió Musical que va fer al temple parroquial de Sant Miquel Arcàngel.

A la foto 5, la festa del berenar de Pasqua el dia 10, segon diumenge de Pasqua, en la qual actuà "Pep el Botifarra", just el mateix dia que començà l’aventura del blog del CRONISTA DE GATA.

A la foto 6, la festa dels 25 anys de la Penya del Barça amb directius del F.C. Barcelona assistint a l’acte. A la foto, els quatre presidents de la penya en el primer lustre de vida de la Penya.

RECORDEU-HO, DEMÀ 1 I DESPÚS-DEMÀ 2, RESUM DE L’ANY 2010 A GATA.

0 comentarios