EL GORGOS JUVENIL EMPATA AMB EL LÍDER EN EL DESCOMPTE

LA FOTO LA PODEU FER MÉS GRAN. PUNXEU ACÍ.

El Sant Joan d’Alacant marca de penalti al minut 93

Al minut 70 fa un gran gol Hugo

Després de fer un gran partit de contenció, seriós i responsable, s’ha deixat empatar en temps de descompte. El GORGOS JUVENIL ha conseguit que no s’escape el líder Sant Joan d’Alacant i mantenen els dos els cinc punts de diferència. 23 punts té ara el líder i 18 el Gorgos que és segón.

Fins el descans tot ha anat bé i al minut 70 un xut dur i ras al costat del poste per baix d’Hugo posava el 1 a 0. El descompte i el penalti comés per Joan han sigut fatals per al Gorgos, que ha perdut l’oportunitat d’acurtar punts amb el líder.

Pel que fa al primer equip demà jugarà al camp de Les Costeres contra l’Orba, a les 15.30 hores. És una bona oportunitat de fer-se amb els tres punts.

A la fotografia, l’equip del Gorgos que continua segón, sempre que el Sporting Benidorm no haga guanyat a domicili.