Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA DE GATA PRESENTA DEMÀ UN TESTIMONI IMPRESSIONANT DE VIDA (un serbi exdrogadicte, Nikola Djukic)

LA PARRÒQUIA DE GATA PRESENTA DEMÀ UN TESTIMONI IMPRESSIONANT DE VIDA (un serbi exdrogadicte, Nikola Djukic)

Presentació, l’1 de març del tercer viatge al CAMINO DE SANTIAGO 2016

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel segueix programant activitats i xerrades dins d’aquesta Quaresma 2016. Demà divendres, 26 de febrer, a les 20:30 serà el testimoni de vida impressionant d’un serbi. Lloc: església.

Comenten des de la parròquia: "Tendremos el gran regalo de contar con Nikola Djukic un exdrogadicto que fue rescatado del infierno de la droga. Un testimonio impresionante. Si ya creías en los milagros te sorprenderá de ver otro. Si no crees en los milagros tienes una oportunidad para descubrir que existen. Dios y María Santísima existen y son los que cambiaron la vida de Nikola. ¡Ven y escucha para Ver!".

CAMÍ DE SANTIAGO 2016

Foto de Parroquia Gata De Gorgos.

Per altra banda, el dia 1 de març, dimarts, a les 20,30 hores, als locals parroquials Verge del Carme, es presentarà la tercera edició del CAMÍ DE SANTIAGO 2016. Per tercer any, els pelegrins gaters començaran el seu camí on el deixaren l’any passat, a Logronyo. Després de cinc etapes arribaran a Burgos, a terres de castella nord. Està previst que l’aventura es faça després de les festes patronals del Crist, a l’agost.

FONT: Parròquia. Nikola Djukic / Sopar preparatori per a l’edició del Camí 2016.

0 comentarios