Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI 12 I DEMÀ 13, ANEM DE FIRA: XVI FIRA GATA AL CARRER (Comença l'espectacle)

HUI 12 I DEMÀ 13, ANEM DE FIRA: XVI FIRA GATA AL CARRER (Comença l'espectacle)

Tot està preparat. El temps està bé, nuvolat però amb tendència a aclarir-se, no anuncia pluja. El sector de l’Avinguda està de festa i d’espectacle. Motiu: als carrers Doctor Moratal i Sant Miquel esperen els comerciants als seues estands. La XVI Fira Gata al Carrer sona a tema de circ. La gran novetat d'aquest any és el canvi d'ubicació als carrers ja dits. Els comerciants confien siga ben acollida pel públic. Sigueu tots benvinguts!

Hui dissabte, festa del Pilar, a les 12 hores s’inaugurarà oficialment la 16ª Fira Gata al Carrer a l’escenari central del Carrer Sant Miquel. L’acte comptarà amb la presència de la Directora General de Comerç, Rosa Ana Seguí, de l’Alcalde, Josep Francesc Signes; el regidor de Comerç, Antonio J. Signes; Paqui Signes, presidenta de Comerç de Gata, així com la resta de membres del consistori, de la directiva i de tots els comerciants, que porten la il·lusió, com al circ, als carrers de la Fira.

Vos pose l’enllaç del fullet de tota la programació ferial, que és molt extensa i variada. PUNXEU ACÍ.

Pel que a les activitats culturals, a més de les musicals que es ressenyen al fullet, l’Ajuntament també ha preparat i la guiaré jo, el que vos escriu. Serà la RUTA GUIADA A L’ERMITA. Eixirem a les 17.30 hores des de l’estand de l’Ajuntament al carrer Doctor Moratal. Si teniu gana de fer un passeig per la història...ja ho sabeu.

Al llarg del dia aniré posant-vos la inauguració de la fira i la meua activitat, la ruta guiada.

FONT: Fotos Ajuntament de Gata.

0 comentarios