Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIMECRES COMENCEN LES FESTES DE SANT MIQUEL 2022. DEMÀ, FESTA MAJOR. ELS MIQUELS ANIMEN A TOTS ELS QUE PORTEN EL NOM A PORTAR LA IMATGE A MUSCLES. SOPARS, ACTUACIONS MUSICALS, PILOTA, TROBADA DE BANDES,...

HUI DIMECRES COMENCEN LES FESTES DE SANT MIQUEL 2022. DEMÀ, FESTA MAJOR. ELS MIQUELS ANIMEN A TOTS ELS QUE PORTEN EL NOM A PORTAR LA IMATGE A MUSCLES. SOPARS, ACTUACIONS MUSICALS, PILOTA, TROBADA DE BANDES,...

ELS MIQUELS ANIMEN ALS QUE PORTEN EL NOM DEL TITULAR I ALS QUE PORTEN EL NOM DELS ALTRES ARCÀNGELS GABRIEL I RAFEL, PER A PORTAR ALS MUSCLES LA IMATGE DEL PATRÓ TITULAR DE LA PARRÒQUIA A LA PROCESSÓ...

De dimecres a dissabte, Gata viura les festes de Sant Miquel, el patró titular de la parròquia. Les activitats musicals i altres actes corren a càrrec de la Comissió de Festes 2022. També col·laboren i participen la parròquia (Càritas Gata), l’Ajuntament i la Comissió 2023.

Hui dimecres dia 28 a partir de les 21 hores a la Plaça de l’Església es farà el sopar pro-Càritas Gata. Contarà amb l’actuacio de la Rondalla de l’Escola Municipal de Música. Dijous, 29 de setembre, és la festa local en honor a Sant Miquel Arcàngel titular de la parròquia. A les 19 hores serà la missa major seguida de processó i castell de focs artificials. Al respecte de la processó, alguns Miquels habituals en portar el sant, animen i conviden als Miquels i també als que porten elnom dels altres arcàngels Gabriel i Rafel, per a portar al muscle i no en carro la imatge del patró. El dia festiu acabarà amb un musical a la Plaça Nova, tribute al grup Abba.

Divendres 30 de setembre agafarà el protagonisme la pilota. Organitzat pel Club de Pilota Gata al trinquet de Gata hi haurà una espectacular vesprada de pilota. A les 16,30 partida de aficionats entre Gata i Pedreguer i a les 18 hores una partida professional. A les 20 hores obrirà la barra de Sant Miquel la comissió de festes 2023 a l’antic camp de futbol: cervesseta, sopar i servei de barra. A les 23:30 hi haurà una cordà al carrer Moraira (Les Sorts) a càrrec de la pirotècnia Ricasa. A la mitjanit actuarà a l’antic camp de futbol l’orquestra Matrix Band.

Dissabte 1 d’octubre, a les 12 hores tornarà a obrir la barra a càrrec de la Comissió 2023. A les 13 hores hi haurà música en directe a l’antic camp de futbol. A les 18 hores hi haurà carretons i inflables al carrer Calp (les Sorts), repartint-se aigua-llimó per a tots els xiquets.

FESTIVAL MUSICAL: TROBADA COMARCA DE 20 BANDES DE MÚSICA, 152 ANYS DE LA NOSTRA BANDA

A partir de les 18 hores, dissabte 1 d’octubre es viurà un gran aconteixement musical, que reunirà a 20 bandes de la comarca. Un acte, la trobada comarcal, que està ajornat dos anys a causa de la pandèmia, i es va programar per al 2020 per a commemorar els 150 anys de la banda Unió Musical de Gata, que ja té 152 anys. Des del recinte escolar i costera del Grup Escolar les bandes recorreran els carrers del poble en passacarrers per acabar a l’Avinguda La Pau on a les 20:30 hores les 20 bandes interpretaran conjuntament el pasdoble "Unió Musical de Gata".

La vesprada-nit continuarà amb sopar i barra a l’antic camp de futbol a càrrec de la comissió 2023. A les 00,00 actuarà l’orquestra Etiqueta Show.

FONTS: Fotos cartells anunciadors i arreglo de Sant Miquel.

0 comentarios